Ce faci daca esti blocat in depresie?

Emoții

Depresia e una dintre cele mai mari probleme pe care le intalnim in consiliere. Am consiliat o persoana care, atunci cand simtea aceste ganduri de depresie care veneau asupra ei, zile la rand nu se mai putea ocupa de familie, de treburile casei, nu iesea afara, avea parca agorafobie, si intreaga ei viata era parca blocata in aceasta depresie. Statea la pat si nu putea sa faca mare lucru, nici cand isi dorea. Am fost surprins ca a reusit sa vina la noi la consiliere, sa parcurga jumatate din oras ca sa ajunga la noi, lucrul acesta a fost in sine un har.

In procesul acesta al consilierii, ea a trebuit sa-si ierte membrii familiei pentru anumite lucruri care s-au intamplat acolo, sa-si aduca pacatele inaintea lui Dumnezeu, sa le marturiseasca. A beneficiat din partea noastra de slujire si rugaciune.

Unul dintre elementele pe care vreau sa le subliniez aici este ceea ce i-am spus in continuare: „Am rezolvat acum pacatele din viata ta. Cand se intampla sa cazi in depresie, tu poti sa observi zona aceasta in care intri?” A spus ca da. „Simt ca vine inspre mine ceva asa ca un nor si odata intrata in el parca sunt beata de cap, nu mai pot sa fac nimic, sunt blocata.”

I-am spus: „Bine. Acum ne-am rugat sa fii libera de depresie. Insa daca se mai intampla sa vina ulterior peste tine, roaga-te astfel: “In numele lui Isus, duh de depresie, te leg si iti poruncesc sa pleci de la mine. Eu sunt un om al lui Dumnezeu, plin de Duhul Sfant. Dumnezeu este puterea mea, taria mea in orice circumstanta si refuz sa ma las prada depresiei.”

La cateva zile dupa ce ii dadusem aceste sfaturi, ea s-a intors inapoi la noi bucuroasa ca functioneaza. A vazut ca cel rau incearca din nou sa aduca un val de depresie si sa o bage in aceeasi stare si s-a impotrivit. A spus ca refuza in numele lui Isus orice depresie de peste viata ei. A functionat! A spus ca imediat a disparut si ea era in regula, perfect functionala in casa. Am avut ocazia ulterior sa o vad si la anumite conferinte, ca poate iesi din casa sa traiasca o viata binecuvantata asa cum Dumnezeu doreste. Sa nu ne lasam prada vrajmasului ca sa dicteze si sa faca orice dezordine in viata noastra, ca si credinciosi!

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

2195 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.