Depresia și iertarea

Depresia și iertarea

Emoții

Depresia e una dintre cele mai mari probleme pe care le întâlnim în consiliere. Am consiliat o persoană care, atunci când simțea aceste gânduri de depresie care veneau asupra ei, zile la rând nu se mai putea ocupa de familie, de treburile casei, nu ieșea afară, avea parcă agorafobie, și întreaga ei viață era parcă blocată în această depresie. Stătea la pat și nu putea să facă mare lucru, nici când își dorea. Am fost surprins că a reușit să vină la noi la consiliere, să parcurgă jumătate din oraș ca să ajungă la noi, lucrul acesta a fost în sine un har.

În procesul acesta al consilierii, ea a trebuit să-și ierte membrii familiei pentru anumite lucruri care s-au întâmplat acolo, să-și aducă păcatele înaintea lui Dumnezeu, să le mărturisească. A beneficiat din partea noastră de slujire și rugăciune.

Unul dintre elementele pe care vreau să le subliniez aici este ceea ce i-am spus în continuare: „Am rezolvat acum păcatele din viața ta. Când se întâmplă să cazi în depresie, tu poți să observi zona aceasta în care intri?” A spus că da. „Simt că vine înspre mine ceva așa ca un nor și odată intrată în el parcă sunt beată de cap, nu mai pot să fac nimic, sunt blocată.”

I-am spus: „Bine. Acum ne-am rugat să fii liberă de depresie. Însă dacă se mai întâmplă să vină ulterior peste tine, roagă-te astfel: “În numele lui Isus, duh de depresie, te leg și îți poruncesc să pleci de la mine. Eu sunt un om al lui Dumnezeu, plin de Duhul Sfânt. Dumnezeu este puterea mea, tăria mea în orice circumstanță și refuz să mă las pradă depresiei.”

La câteva zile după ce îi dădusem aceste sfaturi, ea s-a întors înapoi la noi bucuroasă că funcționează. A văzut că cel rău încearcă din nou să aducă un val de depresie și să o bage în aceeași stare și s-a împotrivit. A spus că refuză în numele lui Isus orice depresie de peste viața ei. A funcționat! A spus că imediat a dispărut și ea era în regulă, perfect funcțională în casă. Am avut ocazia ulterior să o văd și la anumite conferințe, că poate ieși din casă să trăiască o viață binecuvântată așa cum Dumnezeu dorește. Să nu ne lăsăm pradă vrăjmașului ca să dicteze și să facă orice dezordine în viața noastră, ca și credincioși!

  Aboneaza-te gratuit la revista AOTV Magazin

Articol tiparit in revista Alfa Omega TV Magazin 6.4 - Prin ce au demonii dreptul sa ne afecteze (iulie-august 2016). Aceasta revista se distribuie gratuit, aboneaza-te sa o primesti acasa: www.alfaomega.tv/revista

1939 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.