Vindecarea si eliberarea (2)

Vindecarea si eliberarea (2)

Scris în . Publicat în Eliberare.
Inapoi Inainte

C. Mai multe despre „Protector”

Demonii care îşi iau sarcina de a duce o viaţă superficială în locul unei persoane, şi care joacă rolul personalităţii prezentate (Protectorul), sunt mai dificil de distins decât spiritele de frică, de durere, etc.

Dacă bănuieşti că nu ai de-a face cu persoana autentică, cea creată de Isus Cristos, comandă-i celei căreia îi vorbeşti să îşi arate adevărata faţă şi să îşi scoată masca, în numele lui Isus Cristos, Fiul Dumnezeului Viu. Vedeţi ce veţi obţine. Aceşti „protectori” sunt spirite care controlează persoana, căreia îi ascund adevărata lor identitate. E nevoie ca spiritul să fie îndepărtat. Sabia Duhului este bună pentru aceasta, aşa că folosiţi-o (vezi Evrei 4: 12).

D. Separarea demonilor de fiinţele umane

Aceasta nu este întotdeauna o sarcină uşoară, pentru că demonii caută să imite oamenii tot aşa cum falsificatorul încearcă să înlocuiască bancnota reală cu cea falsă.

Cu cât mai aproape de adevăr va fi minciuna, cu atât este mai posibil ca ea să fie primită şi crezută.

Sarcina de a separa demonicul de uman este simplă atunci când partea umană realizează că nu este rea, murdară sau problematică. Multe persoane nu îşi dau seama de natura captivităţii lor. Eu pur şi simplu Îl rog pe Isus să ia sabia adevărului şi să separe micile părţi umane de duşman. Deseori persoana „va vedea” cum spiritele rele se separă.Trimit demonii spre „uşă”, aşa că aceştia se disting de persoana pe care o aveau în stăpânire. Astfel, oamenii sunt ajutaţi să înţeleagă imediat că ei sunt diferiţi de cei care îi capturaseră.

  • Orice este demonic trebuie să ţi se supună.
  • Orice este uman nu trebuie să ţi se supună şi oamenii nu trebuie forţaţi să facă lucruri pe care nu vor să le facă.

Câteva din numele pe care „demonii protectori” le folosesc:

  • Eu
  • Mine
  • Eu însumi
  • Tu
  • Noi
  • Voi
  • Ei
  • Un nume de animal de companie sau o poreclă

VERSETUL CHEIE: Proverbe 20: 27 - „Suflarea omului este o lumină a Domnului, care pătrunde până în fundul măruntaielor.”

E. Alungarea duşmanului

Ce se întâmplă dacă ei nu pleacă

Dacă demonul se împotriveşte şi rezistă ordinului tău, atunci mai există domenii pe care le revendică.

Deşi nu beneficiază de proprietate legală, duşmanul nu îţi va da această informaţie de bună voie. Întrebaţi-I simplu „Care sunt drepturile pe care le revendică pentru a rămâne?” În mod obişnuit este vorba de unul dintre aceste două lucruri: neiertarea sau păcatele generaţionale. Amândouă se pot rezolva rapid prin conducerea persoanei într-o rugăciune de mărturisire a păcatelor generaţionale. Faceţi aceasta prin „mărturisirea nedreptăţilor comise de generaţiile trecute şi prin pocăinţa pentru participarea voastră la acele păcate, cu ştiinţă sau fără ştiinţă”, aşa cum ni se arată în Leviticul 26: 39-40. Vă mai puteţi ruga pentru eliberarea de amărăciune şi de neiertare. După rugăciune, întrebaţi duşmanul dacă mai are şi alte motive de a nu se supune ordinului dat în numele Domnului Isus Cristos. De obicei nu mai are nimic de adăugat, retrăgându-se discret.

Adunarea tuturor demonilor sub o singură autoritate face alungarea lor mai simplă. Eu le poruncesc în numele lui Isus Cristos, Fiul Dumnezeului Viu, să îşi strângă minciunile, murdăria şi gunoiul, să îşi facă bagajele şi să se pregătească de plecare. Le poruncesc tuturor celor din reţea, tuturor celor care se află sub o autoritate identificată, să se ataşeze conducătorului lor. Nu vă fie teamă să obţineţi confirmarea la ordinele voastre, pentru a fi siguri că au fost îndeplinite. „Sunt adunaţi ?” Dacă răspunsul nu va fi „da”, întrebaţi-I ce drepturi legale mai revendică, şi insistaţi să vi se supună fără întârziere.

Poruncă şi confirmare

Când sunt adunaţi toţi, îi trimit la uşa de ieşire din viaţa persoanei. Ei vor coopera, cu excepţia cazului în care aveţi de-a face cu cazuri de abuzuri rituale satanice sau cu programare demonică. Aceste cazuri sunt mai dese decât am putea crede noi. Ele pot fi rezolvate folosind aceleaşi principii care au fost discutate aici, dar vor cere o aplicare mai atentă şi o înţelegere mai avansată a acestor principii.

VERSETUL CHEIE: Coloseni 1:13-14 - „El ne-a izbăvit de sub puterea întunericului, şi ne-a strămutat în Împărăţia Fiului dragostei Lui, în care avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor.”

Inapoi Inainte
111520 accesări

Manualul Eliberand Captivii

Această lecție a fost extrasă din manualul Eliberând Captivii elaborat de Marjorie Cole. Autoarea caută să comunice adevărul scriptural pentru eliberarea oamenilor, echiparea Trupului lui Cristos pentru lucrarea de vindecare și eliberare și restaurarea oamenilor pentru slava lui Dumnezeu. Poți comanda acest manual din librăria Alfa Omega TV.

COMANDĂ ACUM

O poți urmări pe Marjorie Cole în cadrul seminarului Diavolul în fața instanței, unde vorbește despre demascarea strategiei vrășmașului. Această strategie caută învingerea credincioșilor în lupta lor pentru rodire în Împărăția lui Dumnezeu.

VIZIONEAZĂ ACEST SEMINAR

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.