• Recomandare - Cursuri gratuite de învățătură în eliberare

  Cursul „Eliberând Captivii” e un curs de introducere în slujirea de vindecare și eliberare, dorind să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug. Fondatoare a "Life Recovery Inc.", autoarea Marjorie Cole e specializată în echiparea şi restaurarea credinciosilor pentru o viaţă din belşug în El, prin vindecare interioară şi eliberare.

  INTRĂ ÎN CURS, online     Descarca PDF

  Cursul SOS introCursul SOS sintetizeaza principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

  CURS SOS (1.1GB!)     Cumpără Carte+DVD    Cazuistică-exemple (2GB!)

  Cursul Diavolul în fața instanței - Conceptele prezentate în acest curs au revoluţionat vieţile oamenilor! Bazată pe principii scripturale şi înălţându-L pe Isus Hristos ca Sfătuitorul Minunat, „Diavolul în faţa instanţei” expune strategia duşmanului împotriva credincioşilor - o strategie care i-a slăbit şi i-a făcut neroditori în Împărăţia lui Dumnezeu.

  Intră în curs     Cumpără cartea

Ce poti face daca ai nevoie de vindecare si restaurare?

Eliberare

Pentru obtinerea vindecarii si restaurarii in viata omului este necesar sa ne uitam la ce anume trebuie sa iertam si la lucrurile pe care trebuie sa le curatam din viata noastra.

Un tanar de vreo 30 de ani care a venit rugaciune, avea o durere foarte mare de cap, ce nu trecea cu nici un fel de medicamente. Din cauza acesteia, nu putea sa concentreze la locul de munca, incepand sa dea rateuri si sa aiba probleme. L-am intrebat ce s-a intamplat. Nu m-am grabit sa ma rog pentru capul lui, ci l-am intrebat mai intai de unde vine toata aceasta durere.

El mi-a spus ca la varsta de 16 ani s-a urcat intr-un copac ce trebuia curatat, dorind sa taie o creanga. Nu stie cum s-a intamplat exact, dar creanga desprinzandu-se de copac, l-a lovit la cap si la sold. Cineva care era acolo l-a coborat pe om jos. In final, a venit ambulanta si l-au dus la spital. Examinand traumele, medicii au spus ca omul respectiv nu va mai fi capabil sa mearga. Familia nu prea s-a implicat. Nu l-au vizitat suficient la spital si nu i-au manifestat suficienta dragoste sau purtare de grija. In final, nu s-a intamlat asa cum au zis medicii. Acesta a putut sa merga, dar problema cu durerile de cap l-a insotit tot timpul, din acel moment.

Atunci l-am adus inlocul in care i-am spus ca trebuie mai intai sa se ierte pe el insusi ca nu s-a asigurat si ca nu a fost suficient de atent in ce priveste taierea acelei crengi din copac. De asemenea, a fost nevoie sa ierte pe omul care a vrut sa il ajute, dar i-a facut mai rau, tragandu-l jos din pom. Trebuia sa isi ierte parintii, ca nu i-au fost alaturi si ca nu s-au implicat suficient de mult in refacerea lui dupa accident. Doctorii trebuiau si ei iertati, deoarece din intentia lor protectiva l-au facut pe el ca si pacient sa nu-si faca prea mari iluzii la o viata normala din acel moment. Acestia nu au avut o atitudine corecta, ci l-au etichetat imediat, spunand ca nu va putea merge niciodata.

Dupa ce l-am condus intr-o rugaciune de iertare si acesta i-a iertat pe toti, m-am rugat pentru capul lui spunand: „In Numele lui Isus, orice durere de cap sa plece! Doamne iti cer sa lasi vindecarea si restaurarea Ta peste ceier si peste ceea ce este afectat!” Atunci el a simtit ca o caldura vine peste capul lui. Acesta a fost ca un indiciu ca rugaciunea si-a facut efectul.

La cateva zile dupa cele intamplate, primesc un email in care tanarul respectiv imi spune ca este perfect vindecat, ca nu il mai doare capul deloc si nu mai ia deloc medicamente. De asemenea, mi-a marturisit ca este o diferenta colosala intre ceea ce era inainte si ceea ce e atunci.

Este foarte important sa putem observa in ce lucruri am fi putut da gres si in ce lucruri trebuie sa ne cerem iertare atunci cand cautam videcare. Acest om provenind dintr-o biserica carismatica, cu siguranta a primit multe rugaciuni pentru vindecare. Din cauza ca nu s-a mers mai departe in problema lui si ca nu s-a patruns suficient de adanc la radacini, el nu a avut parte de vindecare. In primul rand trebuia vazut ce anume era nevoie sa ierte si sa fie iertat si care erau piedicile in calea vindecarii lui.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

2384 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.