• Recomandare - Cursuri gratuite de învățătură în eliberare

  Cursul „Eliberând Captivii” e un curs de introducere în slujirea de vindecare și eliberare, dorind să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug. Fondatoare a "Life Recovery Inc.", autoarea Marjorie Cole e specializată în echiparea şi restaurarea credinciosilor pentru o viaţă din belşug în El, prin vindecare interioară şi eliberare.

  INTRĂ ÎN CURS, online     Descarca PDF

  Cursul SOS introCursul SOS sintetizeaza principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

  CURS SOS (1.1GB!)     Cumpără Carte+DVD    Cazuistică-exemple (2GB!)

  Cursul Diavolul în fața instanței - Conceptele prezentate în acest curs au revoluţionat vieţile oamenilor! Bazată pe principii scripturale şi înălţându-L pe Isus Hristos ca Sfătuitorul Minunat, „Diavolul în faţa instanţei” expune strategia duşmanului împotriva credincioşilor - o strategie care i-a slăbit şi i-a făcut neroditori în Împărăţia lui Dumnezeu.

  Intră în curs     Cumpără cartea

Ce faci daca ai pe cineva cu probleme de vorbire?

Eliberare

Odata ne-am ocupat la consiliere de cazul unui copil care nu vorbea la varsta de trei ani. Parintii erau ingrijorati si ne-au rugat sa le dam neaparat o mana de ajutor. Nu aveam foarte multe cunostinte despre acest subiect la vremea aceea. Stiam ca nu este un lucru bun ceea ce se intampla cu copilul si ca trebuie sa ne rugam si sa mijlocim.

Prima oara i-am consiliat pe parinti. Apoi l-am uns cu untdelemn pe copil si ne-am rugat pentru el ca Domnul sa il cerceteze, sa il restaureze, sa ii dea curaj si sa fie cu el. Am rostit asupra lui mai multe rugaciuni de binecuvantare. Nu ne-am trezit instantaneu cu un copil care vorbeste, dar parintii lui ne-au marturisit cu bucurie ca incepuse sa vorbeasca.

Un alt caz legat tot de acest subiect al vorbirii, a fost cazul unei persoane care a suferit o comotie cerebrala. Aceasta a ramas paralizata pe partea dreapta si nu putea sa vorbeasca, comunica doar in scris. Uneori ai nevoie de o calauzire speciala din partea lui Dumnezeu, ca El sa te traga de maneca si sa iti dea un indiciu, un cuvant cheie. Persoana se afla dupa primele zile de paralizie. In calendarul de propovaduire al Bisericii era duminica in care cel mut a avut parte de o dezlegare de limba si a putut vorbi. Aducandu-mi aminte ca problema persoanei in cauza era aceeasi, am realizat ca defapt acela era un duh ce o tinea pe femeie cu handicapul respectiv.

Am inceput sa ma rog si sa alung duhul de mutenie de peste persoana paralizata. La scurt timp, dupa doua zile mai exact, femeia a inceput sa vorbeasca. Si-a dat drumul in a vorbi tot mai bine si a scapat de aceasta infirmitate. Nu a scapat de toata infirmitatea, dar de cea de a nu putea vorbi a scapat.

Dumnezeu poate da un mic indiciu, un cuvant cheie, o conjunctura, in care sa intelegi ca trebuie sa actionezi intr-un anumit fel. Eram dintre cei care practicau consilierea si nu mi-a venit imediat ideea de a ma impotrivi duhului de mutenie, fiindca eram coplesit de o sumedenie de chestiuni tehnice si medicale in care problema in sine parea doar de natura medicala (o ischemie in creier, dezafectarea unei parti din creier).

Omul lui Dumnezeu nu trebuie sa traiasca prin vedere, ci prin credinta. Actionand in credinta, poti face niste lucruri pentru care unii sa te condamne sau sa te acuze. De aceea, cand faci aceste lucruri este bine sa fii inconjurat de oameni care cred si ei in ceea ce faci si nu de oameni care se uita la tine ciudat pentru a te stresa si pentru a te face sa te simti condamnat. In acest caz, nu a fost vorba de o externare din spital a persoanei respective sau de o incredintare ca ceea ce am facut noi la consiliere ar fi fost singura metoda de rezolvare a lucrurilor, ci a era pur si simplu un ajutor punctual pe care Dumnezeu mi-a cerut sa il fac in acea situatie.

Interviu: Mircea Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

2003 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.