Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


Fii tu răspunsul la rugăciunea ta | „Dumnezeu vorbește!” 1.63, cu Procopie Hădărean

Uneori, Dumnezeu vrea să ne facă pe noi să devenim răspunsul la rugăciunile noastre.

Când Dumnezeu îți vorbește prin emoțiile tale | „Dumnezeu vorbește!” 1.64, cu Procopie Hădărean

Știm că Dumnezeu vorbește în diferite feluri și e important să fim conștienți că ne poate vorbi chiar și prin emoțiile pe care le simțim. Procopie Hădărean ne spune cum, printr-o stare de tristețe care l-a copleșit, Dumnezeu l-a determinat să mijlocească pentru protecția unor persoane.

Ce înseamnă Mireasa care va fi răpită? | Răspunde Adrian Țunea

Adrian Țunea ne spune că Dumnezeu ne cheamă să fim gata pentru venirea Lui. Ascultă până la final pentru a afla cine face parte din Mireasă.


Ce este dependența? Psihoterapeut Ana Pașcalău

Dependența e o dorință nestăpânită după ceva: „Am nevoie de un substitut, de un element care să umple un GOL”. Apare și nevoia de plăcere, pe care individul și-o satisface prin dependența respectivă, în cazul nostru, prin dependența de substanțe. Puberul, adolescentul sau tânărul de astăzi, care ajunge să consume alcool, droguri, sau alte combinații de substanțe pe care le procură, ajunge să facă asta din lipsa a ceva. Acel „ceva” e, de fapt, o foame emoțională, o nevoie acută de a se conecta cu cineva, de a avea un reper cu care se poată comunica și cu ajutorul căruia să își poată dezvolta un set de abilități.


sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.