Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Importanța componenței spirituale în educația tinerilor | Știre Alfa Omega TV

Un creștin ar trebui să fie un cetățean foarte bun, un om care își dorește binecuvântarea lui Dumnezeu peste el, familia lui și peste societatea în care trăiește. Viziunea Liceului Teologic Penticostal Emanuel din București este de a pregăti cetățeni care să aibă o conduită creștină în societate. Unul dintre instrumentele folosite în educația tinerilor liceeni este capela instituției despre care veți putea afla mai multe informații urmărind reportajul.

Citeste mai departe

Gordon Robertson despre importanța Bibliei, mass-media și statul evreiesc | Știre Alfa Omega TV

Pe 18 octombrie, biroul de presă al guvernului israelian a susținut al patrulea summit anual al presei creștine, unde vin împreună jurnaliști creștini din întreaga lume, dar în acest an, precum multe alte evenimente, s-a ținut virtual, din cauza COVID-19. Gordon Robertson de la CBN a luat cuvântul la acest summit și spunea cum Israelul devine o lumină a națiunilor, așa cum spunea și profetul Isaia că va fi:

Citeste mai departe

Unitate în rugăciune dincolo de barierele confesionale Reportaj Alfa Omega TV

În municipiul Baia Mare există un grup de rugăciune care a luat ființă cu câțiva ani în urmă. Femeile implicate în această lucrare sunt din diferite biserici și se întâlnesc periodic pentru a aduce înaintea lui Dumnezeu rugăciuni pentru nevoi personale, pentru oraș, țară și pentru cei aflați în funcții de conducere.

Citeste mai departe

Lanț de rugăciune la Bistrița | Reportaj Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Problemele economice, sanitare și politice afectează întreaga lume. În aceste vremuri tulburi, este nevoie de unitate între creștini. O inițiativă care aduce credincioșii împreună am găsit-o în municipiul Bistrița. Postul creștin Radio Bistrița, împreună cu Biserica „Sfânta Treime” au inițiat un lanț de post și rugăciune din momentul instituirii stării de urgență în România. Urmărește tot reportajul pentru a afla mai multe.

Citeste mai departe

În căutarea iubirii | Știre Mapamond Creștin

O femeie tânără care și-a petrecut viața luptând să se realizeze, care căuta fericirea în brațele bărbaților pe care abia îi cunoștea, a rămas singură și neconsolată chiar de ziua ei de naștere. În timp ce sorbea din băutura ei și vorbea cu un străin, Carla spune că s-a întâmplat ceva supranatural. Ea L-a întâlnit pe Isus într-un bar. Ascultați povestea ei.

Citeste mai departe

Întâlnirea de rugăciune Rugul Aprins continuă chiar și în pandemie | Reportaj Alfa Omega TV

Organizatorii întâlnirii de rugăciune „Rugul Aprins”, desfășurată anual în județul Bihor, au fost obligați să găsească soluții pentru ca evenimentul să poată avea loc în condițiile impuse de pandemie. Astfel că, ediția din 2020 a fost găzduită în trei spații diferite și cu o participare redusă, dar programele au fost transmise online de Alfa Omega TV.

Citeste mai departe

Știrile Alfa Omega, o sursă credibilă de informare ! Știre Mapamond Creștin

Cantitatea de știri care circulă în prezent în lume este foarte mare, însă nu toate reflectă realitatea. Fenomenul „fake news” se răspândește cu rapiditate într-o lume a tehnologiei și este nevoie de selecția informațiilor. În acest context, Alfa Omega TV încearcă să ofere oamenilor știri credibile care să aducă o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale. Cea mai nouă platformă prin care sunt difuzate informații din România și din lume este pagina de facebook Știrile Alfa Omega.

Citeste mai departe

Închinarea de seară la Casa Tâmplarului | Știre Mapamond Creștin

„Închinarea de seară” este un proiect derulat în bisericile Casa Tâmplarului din Ocna Mureș și Cluj-Napoca. Din cauza perioadei de izolare, impusă de răspândirea noului coronavirus, liderii acestei comunități de credincioși au fost puși în situația de a găsi diverse metode pentru a încuraja oamenii și pentru a transmite Cuvântul lui Dumnezeu. Așa au luat naștere momentele de închinare de seară transmise în mediul online, timp de 100 de zile.

Citeste mai departe

Institutul Teologic Creștin după Evanghelie Timotheus | Știre Alfa Omega TV

Pregătirea academică este la fel de utilă în mediul laic ca și în cel teologic. Lucrătorii din biserici au posibilitatea să-și dezvolte abilitățile pentru slujire și să crească în cunoașterea lui Dumnezeu. Acesta a fost motivul care a dus la înființarea Institutului Teologic Creștin după Evanghelie Timotheus din București.

Citeste mai departe

O zi de rugăciune pentru fiecare județ al României | Reportaj Alfa Omega TV

Creștinii din România continuă să se unească în rugăciune pentru diverse probleme. Una dintre inițiativele din această toamnă este proiectul Asociației Adunările lui Dumnezeu din România. Timp de 42 de zile, credincioșii au fost chemați să se roage pentru fiecare județ având în vedere șapte mari domenii. Ne oferă detalii președintele asociației, Ioan Ceuță.

Citeste mai departe

Restaurarea relațiilor - Seminar cu Jarrol și Marjorie Cole

Tema relațiilor din perspectiva lui Dumnezeu a fost abordată de autoarea Marjorie Cole cu ocazia seminarului desfășurat timp de trei zile la Biserica Agape Timișoara. Subiectul este unul de interes și ajută credincioșii să înțeleagă importanța de a dezvolta relații bazate pe dragoste, dar și faptul că se dă o luptă împotriva acestor relații.

Citeste mai departe

O zi de post și rugăciune pentru România | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Credincioșii români sunt chemați la o zi de post și rugăciune pentru România, în data de 26 septembrie. Apelul este făcut de Rețeaua de rugăciune pentru România și Alfa Omega TV. Românii se pot ruga pentru alegerile locale, pentru protecția, pacea și stabilitatea țării, pentru trezire spirituală în România.

Citeste mai departe

Povestea din spatele unei dependențe | Reportaj Mapamond Creștin

Vârsta la care copiii și tinerii încep să consume droguri a scăzut foarte mult, de la 13 ani la 9-10 ani. Potrivit Agenției Naționale Antidrog, de-a lungul vieții, pe segmentul de vârstă 14-64 ani, 7% dintre români, adică 650 de mii de persoane consumă droguri ocazional. Specialiștii Antidrog estimează că, în prezent, în fiecare liceu din România există cel puțin un caz.

Citeste mai departe

Educația, factor esențial pentru integrarea romilor | Reportaj Alfa Omega

Un proverb românesc spune că dacă ai carte, ai parte. Expresia este folosită pentru a indica o strânsă legătură între educație și beneficiile pe care ar putea să le aducă aceasta. Dreptul la educație este unul din drepturile fundamentale stabilite prin convenții internaționale și ar trebui să fie accesibil tuturor oamenilor, indiferent de etnie.

Citeste mai departe

Mese calde pentru persoanele defavorizate | Asociația „Isus, Speranța României” | Reportaj Alfa Omega

Dumnezeu spune să ne aducem aminte de orfan, de văduvă și de străin. Acest îndemn a fost pus în practică de Asociația Evanghelistică și de Caritate „Isus Speranța României” din Timișoara, care derulează mai multe proiecte sociale. Unul dintre acestea este proiectul „Mana”, o cantină socială mobilă care constă în livrarea zilnică a hranei gătite la domiciliul persoanelor care se află în situaţii de sărăcie extremă şi vârstnicilor care sunt în imposibilitatea de a-şi procura mâncarea singuri.

Citeste mai departe

PROMO Realități și Perspective Magazin 14 iulie 2020

În cadrul emisiunii REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți afla informații despre descoperirile cercetătorlor de la Universitatea Ben-Gurion din Negev, despre presupunerea britanicilor cu privire la prveniența Covid 19 și despre noul set de restricții din California impuse de Covid 19. Tot atunci aflăm cum se închină creștinii din Kiev în pandemie și cum sunt protejate femeile din Anglia, care suferă în urma unui avort.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.