Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

CBN Israel ajută supraviețuitorii Holocaustului în timpul pandemiei | Știre Alfa Omega TV

Shlomit este o mamă singură a patru copii mici de doi, cinci și șapte anișori. Ea lucra la bătrâni, dar și-a pierdut slujba în timpul crizei de COVID-19 din Israel. CBN Israel a ajutat-o cu alimente de când nu mai primește salariu.

Shlomit este o mamă singură a patru copilași și nu demult și-a pierdut locul de muncă, unde îngrijea bătrânii, din cauza epidemiei de COVID-19 din Israel. „Oamenii se tem mult de virus și aleg să îngrijească personal de părinții lor în vârstă. Acum, nu mai am de lucru, nici bani și nici cum să pun pâine pe masă. Mă duceam cu lacrimi la culcare, rugându-mă: Doamne Isus, Te rog, ajută-ne cumva pe mâine! Ajută-ne să supraviețuim!

O cunoștință a pus-o în legătură cu CBN Israel și i-am adus alimente și alte lucruri esențiale precum scutece pentru cel mic. I-am adus și tichete să poată să își cumpere și alte lucruri necesare. „Acest ajutor înseamnă totul pentru mine și copiii mei! Experimentez iubirea lui Dumnezeu prin voi și nu mă mai simt singură în toate acestea. În ciuda tuturor lucrurilor, am speranță.”

Mulțumită donatorilor CBN, Shlomit are liniștea să vadă că odraslele ei au ce să mănânce și că poate avea un sprijin în timpul acestei crize. „Inima mi-e plină de bucurie știind că în toată această epidemie nu ne-ați uitat aici în Israel. Tot ce pot să spun este un mare Mulțumesc .”

Emisiunea „Jerusalem DateLine” 353 este difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.