Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Israelul se îndreaptă spre spațiu | Știre Alfa Omega TV

Israelul își trimite al doilea astronaut în spațiu. Este o misiune istorică programată pentru sfârșitul anului 2021. Eytan Stibbe, un fost pilot militar, urmează să decoleze din Florida spre Staţia Spaţială Internaţională. El va petrece 200.000 de ore pe stația spațială, unde va efectua experimente, folosind tehnologie israeliană. Stibbe va continua moștenirea lăsată de primul astronaut israelian, Ilan Ramon, care a decedat în timpul unei misiuni spațiale în 2003.

Citeste mai departe

Fabricat în Israel | Știre Alfa Omega TV

După mulți ani, administrația Trump a schimbat o politică a Statelor Unite veche de mai mulți ani și a anunțat că produsele din așezările israeliene pot purta eticheta: ”Fabricat în Israel”. Schimbarea a avut loc imediat după ce Secretarul de Stat Mike Pompeo a devenit primul oficial de rang înalt al Statelor Unite care a vizitat o așezare israeliană din Cisiordania sau Iudeea și Samaria biblică.

Citeste mai departe

Reacții după călătoria lui Netanyahu în Arabia Saudită | AO NEWS

Publicațiile israeliene, citate de TPS, au comentat întâlnirea surprinzătoare a primului-ministru Benjamin Netanyahu cu prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman și cu secretarul de stat american Mike Pompeo. Această întâlnire a fost numită drept o „dramă imensă”, care semnifică o dezvoltare serioasă a legăturilor dintre cele două țări.

Citeste mai departe

Reacția Israelului dacă SUA se alătură acordului nuclear iranian | Știre Alfa Omega TV

În timp ce Statele Unite așteaptă rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale, Israel urmărește îndeaproape acest demers. Liderii israelieni sunt conștienți de diferența majoră de politică externă între președintele Donald Trump și o potențială administrație Biden în legătură cu Iranul.

Citeste mai departe

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri de la TV7 | 24 noiembrie 2020

Islamiștii palestinieni au lansat o rachetă către comunitățile din sudul Israelului, provocând represalii împotriva facilităților Hamas din Fâșia Gaza. Prim-ministrul israelian, Beniamin Netanyahu, îndeamnă comunitatea internațională să nu reintre în acordul nuclear din 2015 cu Iranul, atâta timp cât Republica Islamică continuă cu politica sa externă periculoasă. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a condamnat Europa, inclusiv statele membre ale UE, Grecia și Cipru, pentru provocări și acuzații cu privire la politica insistentă a Ankarei în Mediterana de Est.

Citeste mai departe

Israelul a ucis 15 milițieni susținuți de iranieni în grevă în Siria | AO NEWS

Într-un atac aerian efectuat de Forțele Aeriene Israeliene în weekend-ul trecut în localitatea Al-Bukamal au fost uciși 15 soldați ai milițiilor iraniene, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de TPS. Mai multe aeronave, „considerate a fi israeliene”, au lovit țintele iraniene, situate la granița Siriei cu Irakul.

Citeste mai departe

Un centru unic de antrenare de lideri (partea 1) | Știre Alfa Omega TV

În continuare vom prezenta prima parte dintr-un reportaj despre un centru remarcabil din inima Israelului. În urmă cu zece ani, "Știrile CBN" a început să facă un reportaj despre o organizație aflată aici, pe dealurile Samariei, parte din ținutul biblic al Israelului. Aici a început un parteneriat între evrei și creștini în a construi un centru de antrenare unic în inima Israelului. Iată cum arăta reportajul nostru în anul 2010.

Citeste mai departe

Atitudinea reținută a Israelului la granița de Nord s-a încheiat | AO NEWS

Israelul „nu va permite întărirea pozițiilor militarilor iranieni împotriva noastră în Siria și nu vom tolera nicio încercare de a fi atacați de pe teritoriul sirian”, a declarat prim-ministrul Benjamin Netanyahu, în urma unei serii de atacuri aeriene ale Forțelor Aeriene Israeliene împotriva armatei siriene a Forței Quds, lovituri ce au avut loc zilele trecute, informează TPS.

Citeste mai departe

Creștini cu un trecut musulman | Știre Alfa Omega TV

Una dintre comunitățile creștine din lume care se răspândește cel mai rapid este cea a creștinilor ce au un trecut musulman. Potrivit lucrării Communio Messianica a acestei comunități, musulmanii sunt botezați în fiecare țară cu populație majoritar musulmană. Însă, ei adesea se simt izolați de Trupul global al lui Hristos. Din acest motiv, organizația a găzduit o zi de rugăciune mondială pentru acești creștini cu mesajul: ”Nu sunteți singuri.” George Thomas de la CBN a stat de vorbă cu Harun Ibrahim de la Al-Hayat Ministries despre motivul pentru care este periculos să părăsești islamul.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.