Dependența de jocuri de noroc este în creștere | AO NEWS

Dependența de jocuri de noroc este în creștere | AO NEWS

Mapamond Creștin

O anchetă din Anglia a arătat că firmele de jocuri de noroc folosesc serviciile de colectare a datelor pentru a viza jucătorii cu probleme. Astăzi, pariurile, în special cele online, sunt tipul de dependență care inregistreaza cea mai mare rata de crestere din lume.

Jocul patologic de noroc este o afectiune cu mult mai des întâlnită decât putem noi să intuim, și asta pentru ca sunt prea puțini cei care o privesc drept o boală. Însă familiile în care cel puțin un membru suferă de aceasta tulburare de control a impulsului, știu sigur că, jocul patologic de noroc afecteaza sever, nu doar viața persoanei dependente, ci și a celor din jurul ei.

Șeful de cercetare al Christian Institute, Dave Greatorex, a declarat că „au existat mult prea multe dintre aceste exemple de jucători cu probleme, care cheltuiesc sume mari de bani pe site-uri de jocuri de noroc, inclusiv cazuri tragice ale celor care au fost ademeniți să cheltuiască și mai mult prin anumite scheme de înșelăciune. Rezultatul revizuirii legilor privind jocurile de noroc de către guvern trebuie să includă restricții puternice asupra caselor de pariuri.”

Sursă: GNA

Etichete: Europa, dependenta
247 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.