Organizația Billy Graham se implică după masacrul din Colorado | AO NEWS

Organizația Billy Graham se implică după masacrul din Colorado | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Luni, 22 martie, echipa de intervenție rapidă Billy Graham s-a implicat în Boulder, Colorado, în urma atacului armat la un supermarket, în care au fost ucise 10 persoane, inclusiv un ofițer de poliție.

Coordonatorul acțiunii, Jack Rassmusson, locuiește la mai puțin de o oră distață de Boulder și conduce o echipă de consilieri specializați pentru situații de criză. Aceștia au venit în comunitatea devastată de evenimentul tragic pentru a-i asculta și a se ruga împreună cu cei care au avut de suferit.

Comunitatea din Boulder a fost oripilată când, pe 22 martie un bărbat a deschis focul într-o unitate alimentară, ucigând 10 persoane. A lăsat un oraș șocat și multe inimi frânte, lacrimi pentru pierderile suferite și căutând răspunsuri. Echipa de consilieri ai organizației Billy Graham a venit pentru a se ruga împreună cu cei afectați. Vă rog să purtați în rugăciune tragedia din Boulder.

Sursă: GNA

220 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.