Tensiunile din Fatah cresc din cauza alegerilor | AO NEWS

Tensiunile din Fatah cresc din cauza alegerilor | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Există o mare tensiune în rândurile Fatah, iar înalți oficiali au declarat pentru TPS că atmosfera internă din Fatah este o atmosferă de rebeliune deschisă împotriva guvernării lui Mahmoud Abbas, care acum este perceput ca fiind responsabil pentru distrugerea organizației și împărțirea acesteia în fracțiuni rivale.

Multe elemente se alătură acum criticilor împotriva lui Abbas, inclusiv a celor care au lucrat alături de Yasser Arafat, inclusiv oficiali străini, ofițeri și foști înalți oficiali, și îl acuză pe Abbas ca fiind responsabil pentru drama și divizarea din Fatah. Oficialii Fatah vorbesc chiar despre moartea mișcării. Există voci care cer ca Abbas și membrii familiei sale să fie expulzați din zonă.

Fatah vorbește acum despre tulburări crescânde în taberele de refugiați din teritoriile Autorității Palestiniene și despre posibilitatea unor acte de violență care să explodeze între taberele rivale din Fatah.

Există speculații din ce în ce mai mari în Ramallah că Abu Mazen ar putea să anunțe amânarea alegerilor, dând vina pe Israel, că acesta nu permite urnele de vot în estul Ierusalimului. Dacă Abu Mazen va amâna alegerile, este pentru de a salva Fatah.

Sursă: TPS

95 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.