Thailanda: protestele arată problemele din bisericile thailandeze | AO NEWS

Thailanda: protestele arată problemele din bisericile thailandeze | AO NEWS

  Mapamond Creștin

Interzicerea Partidului Social Democrat „Future Forward” în februarie 2020 a marcat începutul protestelor din Thailanda, care s-au derulat pe tot parcursul anului. Populația are o vârstă medie de 39 de ani, conform datelor oficiale tailandeze, iar aproape 30% din populația Tailandei are sub 24 de ani.

Thailanda se bucură de libertate religioasă și de respectul reciproc față de toate religiile. Bisericile evanghelice cunosc o mare unitate în viziunea și misiunea de a vedea Thailanda schimbată de Evanghelia lui Cristos.

Există aproape 6.000 de biserici în Thailanda, care are o populație de aproximativ 70 de milioane de oameni, dar doar 0,67% din populație este creștină. Aproximativ 93% sunt budiști și 6% musulmani.

Bisericile și-au schimbat rutina pentru că pandemia globală a provocat întreruperea închinării colective în biserici, și a forțat biserica spre o transformare digitală, pentru a face predicarea și instruirea disponibile online.

În acest context, în care tinerii caută altceva decât aveau până acum, oportunitatea predicării Evangheliei este foarte mare în rândurile lor. Liderii creștini tailandezi cer creștinilor din întreaga lume să se roage pentru ca biserica să continue să lucreze în unitate pentru răspândirea Evangheliei, în mod special între tineri.

Sursă: Evangelical Focus

155 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.