Israelul nu va coopera cu un guvern palestinian condus de Hamas | AO NEWS

Israelul nu va coopera cu un guvern palestinian condus de Hamas | AO NEWS

  Mapamond Creștin

Șefii serviciilor de informații egipteni și iordanieni care au vizitat Ramallah săptămâna aceasta și s-au întâlnit cu Abu Mazen, au avertizat Autoritatea Palestiniană că Israelul nu va coopera cu un guvern palestinian în care Hamas va fi partener”, a declarat pentru TPS un înalt oficial al Fatah.

Acest lucru a fost afirmat în urma posibilității unei victorii a Hamas în alegerile parlamentare și prezidențiale palestiniene preconizate în mai și iulie. Trebuie remarcat faptul că Fatah și Hamas discută despre lansarea unei liste comune și formarea unui guvern de unitate națională după alegeri, ceea ce ar putea duce în curând la participarea la guvernare a Hamas.

Deși Abu Mazen nu și-ar dori încă alegeri între palestinieni, nu poate rezista presiunii externe din cauza dependenței sale de ajutorul economic continuu din partea Uniunii Europene și a dorinței sale de a demonstra administrației Biden că lucrează pentru a reînnoi legitimitatea conducerii palestiniene prin alegeri.

Sursă: TPS

Etichete: israel
124 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.