Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Operațiunea Christmas Child duce Evanghelia în 1.000 de insule din Pacific | Știre Alfa Omega TV

„Aceasta este casa mea. Aici m-am născut. Aici am fost crescut. Și acasă este întotdeauna acasă. Avem o insulă frumoasă, pe care oamenii doresc să o vadă. Și asta mă face să mă mândresc că sunt din Palau.”

Acesta este satul în care am crescut și am locuit cea mai mare parte a vieții mele. Acesta este drumul pe care mă jucam. Aceștia sunt copacii în care obișnuiam să ne jucăm de-a v-ați ascunselea sau să ne jucăm cu prietenii noștri după școală, chiar în această mică junglă din spatele meu. Oamenii sunt prietenoși. Vor doar să fie prietenii tăi.

Ieri, am făcut distribuție pentru operațiunea Christmas Child aici, în satul meu, numit Ngiwal. Darurile sunt un mod tangibil de a transmite copiilor dragostea lui Hristos. Isus îi iubește și dragostea pe care El o are pentru ei, nimeni nu o poate lua de la ei.

Rar vedem așa ceva întâmplându-se în satul nostru. Iar când Operațiunea Christmas Child vine în Palau, oferindu-ne cadourile și lecțiile celei mai mari călătorii, aduce atât de multă bucurie și speranță.

Vrem ca toți copiii să-L audă pe Hristos, și să clădească pe această stâncă, care este doar Cuvântul Său, pentru că ei sunt cu adevărat cei care vor duce mesajul crucii în viitor.

Palau este foarte mic. Are doar 20.000 de locuitori. Dar, totuși, Samaritans Purse și-a făcut timp să vină la Palau și să fie parte din ceea ce face Dumnezeu în Palau. Își investesc timpul și resursele pe aceste insule mici, iar asta înseamnă foarte mult pentru noi.

Am văzut cum oamenii își fac timp să se roage și să scrie acele notițe. Vreau să vă mulțumesc, deoarece sacrificiul și angajamentul dvs. nu vor rămâne zadarnice. Cred că veți atinge multe vieți și știu că veți atinge viața copiilor din Palau.

Sursă: TPS

Știre extrasă din emisiunea Realități și Perspective Magazin, difuzată în data de 24 noiembrie 2020, pe canalul Alfa Omega TV.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.