Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Ajutor în Honduras după uraganele Eta și Iota | AO NEWS

Numele meu este Kelly Suter. Sunt directorul medical al spitalului nostru din Honduras. Furtuna inițială, Uraganul Eta, a distrus o mulțime de centre de asistență medicală primară. Multe dintre ele au fost inundate și grav avariate. Au pierdut provizii, medicamente. Și astfel nu au putut să funcționeze.

Dar noi am mers mai departe și ne-am amenajat facilitatea în ciuda furtunii iminente. Vom oferi asistență primară, procedurile medicale de bază, prim ajutor de bază. Și acum vine o a doua furtună, care va atinge aceleași zone și va provoca distrugeri similare. Deci, este multă durere, multă suferință, multă frustrare, multă frică.

Planul nostru chiar acum este de a monitoriza pacienții cât mai mult timp posibil. După aceea, vom continua prin a lăsa toate corturile jos, vom securiza totul la pământ și vom fi gata să oferim din nou servicii în momentul în care furtuna va trece. Vom experimenta acest uragan împreună cu comunitatea. Devenim prezenți și pregătiți să-i susținem în momentul în care trece și este o onoare absolută și un privilegiu să fim aici pentru asta. Rugati-vă pentru noi.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.