Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Avertismente privind amenințarea libertății religioase prin legea scoțiană | AO NEWS

Organizația The Cristian Institute a avertizat că Biblia ar putea fi considerată instigatoare la ură și condamnată în conformitate cu formularea actuală a proiectului de lege al Scoției privind delictele instigatoare la ură. Într-o comunicare adresată comisiei de justiție a Holyrood, organizația creștină a declarat că propunerile riscă să creeze un efect devastator asupra libertății de exprimare.

Directorul adjunct pentru afaceri publice, Simon Calvert, avertizează că există riscul unor reclamații rău intenționate din partea activiștilor anticreștini, care încearcă să-i oprească pe creștini să-și exprime liber propriile convingeri.

„Proiectul de lege privind delictele instigatoare la ură al guvernului scoțian creează o nou tip de infracțiune de instigare, iar pragul infracțiunii este stabilit de cuvintele ”abuziv” și ”instigator la ură”. Ce înțeleg oamenii prin abuziv și ură? S-ar putea spune că predicarea din Biblie despre etica sexuală sau identitatea de gen este abuzivă și instigatoare la ură? Da, din păcate, unii oameni susțin acest lucru și de aceea formularea acestei legislații este atât de periculoasă și trebuie modificată."

Aceasta este doar una dintre problemele legate de proiectul de lege, deoarece alții au subliniat ca limitate ziarele și publicațiile.

Liam Kerr a spus: „Orice limitare a libertății presei ar avea impact dezastruos asupra democrației noastre și ar arăta Scoția într-o lumină extrem de precară”.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.