Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Avocații lui Trump spun că alegerile au fost fraudate | AO NEWS

Situația neclară în legătură cu rezultatele alegerilor prezidențiale din Statele Unite continuă. Echipa juridică a președintelui Trump spune că are suficiente dovezi pentru a demonstra în instanță că alegerile au fost fraudate în asemenea măsură încât rezultatul alegrilor sa fie opus celor pezentate în present de mass-media. Dovezile sunt suficient de puternice pentru a răsturna rezultatele în mai multe state. Există încă posibilitatea ca președintele Trump să câștige aceste alegeri.

Mass-media continuă să preseze președintele să recunoască că a pierdut în fața lui Joe Biden, iar tabăra Biden este frustrată că administrația Trump nu admite înfrângerea și nu permite agențiilor guvernamentale să coopereze cu echipa sa de tranziție.

Avocatul Rudy Giuliani a oferit mai multe dovezi, indicând inclusiv martori care au declarat că au văzut activități ilegale în timpul votului. Un martor din Georgia a declarat sub jurământ că a văzut voturile pentru președintele Trump dispărând în mod misterios de la numărătoarea finală.

Avocatul Sidney Powell pretinde că există dovezi pentru a răsturna rezultatele alegerilor în „mai multe state”. Mai multe procese se află pe rol în diferite tribunale americane. Acolo vor fi oferite toate aceste dovezi, iar magistrații, conform legii, se vor pronunța în legătură cu rezultatul alegerilor.

Sursă: CBN

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.