Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Ajutoarele pentru iarnă sunt transportate cu avionul în Armenia | AO NEWS

Numele meu este Ken Isaacs. Sunt vicepreședinte pentru programe și relații guvernamentale al fundației Samaritan's Purse și astăzi sunt în Greensboro, Carolina de Nord. Acest avion va merge spre Europa și Armenia, iar aceste provizii vor fi destinate persoanelor care au fugit din zona măcinată de război, Nagorno-Karabakh.

Acolo a mai fost un război în perioada 1988-1991. A existat un tratat de încetare a ostilităților în 1994 și, în urmă cu aproximativ o lună, conflictul a reizbucnit. Drept urmare, pe partea armeană, există aproximativ 80.000 de oameni – civili, care au fugit fără nimic altceva decât hainele de pe ei.

În acest avion sunt suficiente haine și suficiente provizii pentru 500 de gospodării: paltoane de iarnă, cizme. Acolo e este o zonă foarte, foarte rece. Rugați-vă pentru Armenia. Rugați-vă pentru Azerbaidjan. Rugați-vă să fie pace între aceste țări. Vă mulțumim pentru sprijin și vă mulțumim pentru rugăciuni.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.