Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

3 pescari din Gaza au fost uciși de o explozie | AO NEWS

Trei pescari care navigau pe coasta Fâșiei Gaza duminică au fost uciși de o explozie, posibil de un o rachetă test, trimisă de organizația teroristă Hamas. Cei trei bărbați, doi frați și un verișor, au fost uciși în larg, pe mare în momentul în care a avut loc o explozie lângă barca lor.


Campania pro-viață la Alfa Omega TV | Reportaj Alfa Omega TV

De câțiva ani, luna martie a fost desemnată luna pro-viață și pro-familie la Alfa Omega TV. În această perioadă sunt abordate subiecte referitoare la avort, importanța educației sexuale la copii, adopție și relații sănătoase. Campania poate fi urmărită pe site-ul alfa omega.tv, pe canalul de televiziune, pe rețelele sociale și pe youtube.

Lucrarea de vindecare prin eliberare – o necesitate în bisericile locale | Reportaj Alfa Omega TV

Lucrarea de vindecare prin eliberare – o necesitate în bisericile locale | Reportaj Alfa Omega TV

Slujirea de vindecare prin eliberare trebuie să fie o componentă importantă în cadrul bisericilor locale. Ea face parte din mandatul pe care Domnul Isus Hristos l-a încredințat ucenicilor. Lucrarea se face sub autoritate spirituală și prin Duhul Sfânt.


Radio Vocea Evangheliei Cluj – Un radio al Cuvântului | Reportaj Alfa Omega TV

Stația locală din Cluj-Napoca a Radioului Vocea Evangheliei emite de 26 de ani, fiind cel mai longeviv post de radio din spațiul media clujean, în afară de radioul național. Motivația înființării acestui radio a fost dragostea de Dumnezeu și de oameni. Este o lucrare care contribuie la transformarea spirituală, morală și culturală a societății prin promovarea Cuvântului lui Dumnezeu.

Clădirea de caractere prin Royal Rangers | Reportaj Alfa Omega TV

Clădirea de caractere prin Royal Rangers | Reportaj Alfa Omega TV

Organizația creștină de cercetași Royal Rangers, fondată în Statele Unite cu aproape 60 de ani în urmă, a ajuns în România după Revoluția din Decembrie 1989. Această mișcare, care promovează valorile creștine, își propune să dezvolte caractere puternice în copii și tineri, și să pregătească viitorii lideri ai societății. În unele state europene programul este finanțat din bani guvernamentali. În România, unul dintre posturile Royal Rangers este coordonat de Biserica Filadelfia din Baia Mare.


ORIENTUL MIJLOCIU

3 pescari din Gaza au fost uciși de o explozie | AO NEWS

Trei pescari care navigau pe coasta Fâșiei Gaza duminică au fost uciși de o explozie, posibil de un o rachetă test, trimisă de organizația teroristă Hamas. Cei trei bărbați, doi frați și un verișor, au fost uciși în larg, pe mare în momentul în care a avut loc o explozie lângă barca lor.

Papa Francisc îi trimite un mesaj președintelui Rivlin | AO NEWS

Papa Francisc a trimis un mesaj președintelui israelian Reuven Rivlin în timpul zborului său deasupra Israelului în drum spre vizita sa istorică în Irak. Avionul în care se afla Papa Francisc a primit accept să traverseze spațiul aerian israelian sâmbătă seara, pentru zborul său de la Roma către Bagdad.

O nouă încercare de a stabili un acord cu Iranul | AO NEWS

Directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Atomică, Rafael Mariano Grossi, a dezvăluit că există posibilitatea unui nou acord tehnic cu Republica Islamică Iran, în cadrul căruia experții tehnici ai organizației de supraveghere se vor întâlni cu omologii lor iranieni. Scopul întâlnirii este încercarea de a clarifica întrebările cu privire la materialele nucleare care au fost descoperite în instalațiile nedeclarate.

Austria, Danemarca și Israel cooperarează în domeniul medical | AO NEWS

Cancelarul austriac Sebastian Kurz și prim-ministrul danez Metter Frederiksen, au participat la o întâlnire la nivel înalt cu primul ministru Benjamin Netanyahu, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru a discuta înființarea unui fond comun, în domeniul medical, în mod special pentru cercetarea virușilor și dezvoltarea și producerea de vaccinuri.

În ciuda restricțiilor din cauza COVID-19, evreii au continuat sărbătorirea Purim

Purim este de obicei o sărbătoare festivă, celebrând victoria evreilor asupra unui oficial corupt, care voia să-i nimicească, eveniment descris în cartea Estera.


Noul film al CBN, „Written In Stone”, dovezi în favoarea regelui David

Pentru cei care cred Biblia, știm că regele David a domnit peste Israelul din vechime. De multă vreme însă, scepticii spuneau că nu ar exista nicio dovadă a existenței lui. Acum, noul documentar al CBN, Written In Stone - House Of David spune că arheologii găsesc tot mai multe dovezi ale acelei împărății biblice.

Arabia Saudită va permite o biserică creștină în inima islamului?

În Golf mai are loc o schimbare majoră. Deși Arabia Saudită mai are mult de lucru în ce privește libertatea religioasă, puține țări se pot lăuda cu tipul de schimbări care au loc în acel regat. Jennifer Wishon are detalii.

Evreii din statele din Golf se pregătesc pentru venirea evreilor din întreaga lume

Pentru prima dată, comunitățile de evrei din statele arabe din Golf vin împreună. Ei cred că va fi necesară asocierea în vederea gestionării nevoilor evreilor care vin din întreaga lume. Julie Stahl, corespondenta CBN din Orientul Mijlociu, are detalii.

Palestina: ONU a eliminat conținutul anti-Israel din manualele școlare

O altă linie a frontului din Orientul Mijlociu este chiar în sala de clasă. Grupul ONU responsabil de educația refugiaților palestinieni spunea recent că a eliminat conținutul violent și anti-Israel din manualele școlare. O nouă anchetă pune sub semnul întrebării așa-numita rezolvare, găsind schimbări care nu țin prea mult.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.