Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

„Hamas cere Israelului imposibilul” | AO NEWS, 11 iunie 2021

Știrile zilei: 1. Franța disponibilă să sprijine procesul de pace; 2. O bază a forțelor aeriene americane atacată cu rachete; 3. Hamas cere Israelului imposibilul; 4. Europa seculara clătinată de valul de migranți religioși.

Alfa Omega TV: 15 ani de emisie pe satelit | Reportaj Alfa Omega TV

La data de 11 iunie 2006 a început emisia pe satelit a canalului de televiziune Alfa Omega TV. Este primul canal de televiziune de educație și spiritualitate creștină din România.

Mesagerul lui Hristos pentru România: John Dolinschi | Reportaj Alfa Omega TV

Mesagerul lui Hristos pentru România: John Dolinschi | Reportaj Alfa Omega TV

Aflați despre o carte de excepție care prezintă experiențele cu Dumnezeu ale unui apostol al zilelor noastre pentru România. Numele lui este John Dolinschi.

Secretul puterii: în așteptarea mielului | Reportaj Alfa Omega

EMERGE este o conferință care se adresează femeilor creștine, indiferent de confesiune, interesate de slujirea pastorală, de implicarea în lucrarea cu copiii, cu tinerii, cu femeile sau în alte domenii ale societății. O nouă ediție a evenimentului a avut loc, recent, în orașul hunedorean Hațeg.
Fostul campion MMA, Ghiță Ignat, salvat de Dumnezeu  | Reportaj Alfa Omega

Fostul campion MMA, Ghiță Ignat, salvat de Dumnezeu | Reportaj Alfa Omega

A fost multiplu campion național și internațional de lupte greco-romane la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000. Mai târziu, a practicat sportul de performanță în MMA, unde a devenit, de asemenea, campion. În tinerețe, suceveanul Ghiță Ignat, supranumit „Ursul carpatin”, a făcut o serie de alegeri greșite care l-au dus, o perioadă, după gratii. Însă, viața lui a fost schimbată și a găsit adevărata libertate cu ajutorul lui Dumnezeu.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

„Hamas cere Israelului imposibilul” | AO NEWS, 11 iunie 2021

Știrile zilei: 1. Franța disponibilă să sprijine procesul de pace; 2. O bază a forțelor aeriene americane atacată cu rachete; 3. Hamas cere Israelu...

Hamas cere Israelului imposibilul | AO NEWS

Surse din Autoritatea Palestiniană citate de TPS au arătat că un acord de schimb de prizonieri între Israel și Hamas aste tot mai sigur în viitorul...

„Bombardament aerian în Siria” | AO NEWS, 10 iunie 2021

Știrile zilei: 1. Bombardament aerian în Siria atribuit Israelului; 2. Sute de sancțiuni asupra Iranului vor rămâne în vigoare; 3. Israelul confisc...

Israelul confiscă mii de obiecte legate de terorism | AO NEWS

Forțele de securitate israeliene au sechestrat mii de pachete în drum spre Fâșia Gaza care conțin obiecte ce pot fi utilizate pentru terorism, info...

Vizita de stat a președintelui Rivlin în România

Președintele Rivlin a ținut o întâlnire de lucru cu prim-ministrul Cîțu. Ce spune președintele Rivlin despre combaterea antisemitismului:

Israelul ridică aproape toate restricțiile impuse din cauza pandemiei

Israelul se întoarce la viața de dinaintea pandemiei. Țara a ridicat aproape toate restricțiile impuse din cauza pandemiei și rata zilnică a infecției este aproape de zero. Israelienii nu mai trebuie să prezinte dovezi de vaccinare sau dovezi că au trecut prin boală pentru a merge în locuri publice ca de exemplu la restaurat sau la săli de gimnastică. Israelienilor li se cere purtarea măștii în interior, însă și această restricție se va ridica în curând.

„Trump critică administrația Biden” | AO NEWS, 8 iunie 2021

Știrile zilei: 1. Trump critică dur administrația Biden; 2. Ayatollah Ali Khamenei discurs sfidător la adresa Americii; 3. Hamas amenință cu un nou război; 4. Cuplul creștin condamnat pentru blasfemie achitat.

„Regina arheologilor din Ierusalim”

Chris Mitchell, reporter: Familia, prietenii și colegii jelesc pe unul din arheologii cei mai cunoscuți și iubiți din Ierusalim, doamna Eilat Mazar. Supranumită de unii Regina arheologilor din Ierusalim, Mazar a făcut unele din cele mai semnificative descoperiri din oraș. Știrile CBN i-a luat interviu doamnei Eilat Mazar de câteva ori de-a lungul anilor. Iată câteva dintre relatări. Eilat Mazar a avut în familie trei generații de arheologi. Bunicul său, Benjamin, a supravegheat primele săpături arheologice după Războiul de Șase Zile din 1967 care a dus la reunificarea Ierusalimului.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.