Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Provocări în educarea copiilor din era digitală | Reportaj Alfa Omega TV

Cultul Penticostal din România a dezvoltat o importantă lucrare cu copiii prin școlile duminicale din biserici sau prin alte proiecte. O preocupare majoră o reprezintă modul în care învățătorii cu copiii se pot implica în educarea lor în perioada erei digitale. Aceasta a fost și tema unei întâlniri internaționale desfășurate la Timișoara, la care au fost invitați să participe lucrătorii cu copiii din biserici.
„Dumnezeu vorbește”: o serie nouă la Alfa Omega TV  | Reportaj Alfa Omega TV 1.5

„Dumnezeu vorbește”: o serie nouă la Alfa Omega TV | Reportaj Alfa Omega TV 1.5

Emisiunea „Dumnezeu vorbește” este o serie nouă care se difuzează pe canalul Alfa Omega TV, dar și în mediul online. Aceasta arată modul în care creștinii pot auzi ceea ce Dumnezeu le transmite. Pâ...

Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” a ajuns la peste 700 de ediții | Reportaj Alfa Omega TV 1.4

Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” este cel mai longeviv program produs de Alfa Omega TV. Din anul 1999 și până în prezent au fost realizate peste 700 de emisiuni. Cele două direcții majore ale acestui program sunt: restaurarea adevărurilor biblice și rugăciunea pentru cei aflați în nevoie.
Întâlnirea de rugăciune „Rugul Aprins” 2021 | Reportaj „Știrile Alfa Omega” 1.3

Întâlnirea de rugăciune „Rugul Aprins” 2021 | Reportaj „Știrile Alfa Omega” 1.3

Întâlnirea de rugăciune „Rugul Aprins”, ediția 2021, s-a desfășurat la Mădrigești, în zona Gurahonț din județul Arad. Ca în fiecare an, evenimentul a reunit vorbitori care au adus mesaje despre lucrarea Duhului Sfânt la nivel individual, dar și despre rolul Bisericii Domnului în România. De asemenea, participanții s-au bucurat de momente de slujire pentru vindecare și eliberare.


DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 21 septembrie 2021

Iată care sunt știrile zilei !

Ce urmează pentru biserică, Israel și Orientul Mijlociu ?

Chris Mitchell, reporter: De la dușmani, la oportunități și vremurile din urmă, ce credeți că rezervă viitorul acestei regiuni și ce impact va avea...

Situația geopolitică din Orientul Mijlociu prin lentilele Bibliei

Chris Mitchell, reporter: De la cuvintele lui Isus până la profeții evrei, Biblia are multe de spus despre vremurile sfârșitului. Am discutat stare...

Oportunități istorice găsite în Orientul Mijlociu

Chris Mitchell, reporter: Deși Israelul și întreaga regiune se confruntă cu dușmani feroce precum Republica Islamică Iran, au apărut câteva oportun...

„Inamici și aliați”: despre islamismul radical

Chris Mitchell, reporter: În urmă cu 20 de ani, evenimentele din 11 septembrie au schimbat lumea. În ultimele două decenii, Orientul Mijlociu a suf...

20 de ani de la atacurile din 11 septembrie | Jerusalem Dateline 394

În această săptămână, la "Jerusalem Dateline": Prezentăm un program special de comemorare a 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie 2001, împreună cu autorul Joel Rosenberg premiat de "New York Times". Cartea sa "Enemies and Allies" documentează schimbările istorice din Orientul Mijlociu, modul în care se împlinește profeția și ce e posibil să rezerve viitorul în dreptul acestei regiuni volatile.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Discuții pentru reluarea procesului de pace din Orientul Mijlociu

Julie Stahl, reporter: La câteva zile după întâlnirea dintre președintele Autorității Palestiniene, Mahmud Abbas, și ministrul apărării Gantz și la mai puțin de o săptămână după ce premierul Bennett s-a întors de la întâlnirea cu președintele Biden, președintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi, a organizat o întâlnire rară cu regele Iordaniei, Abdullah II, și cu președintele AP, Mahmud Abbas. Discuțiile au avut ca obiectiv reluarea procesului de pace din Orientul Mijlociu dintre Israel și palestinieni și întărirea armistițiului care a pus capăt războiului dintre Hamas și Israel din luna mai. Potrivit unei declarații emise de biroul lui el-Sisi, cei trei au discutat despre soluția cu două state pentru conflictul dintre Israel și palestinieni. Cu toții au fost de acord că palestinienii au dreptul la un stat al lor, cu capitala în Ierusalimul de Est. Israelul se opune împărțirii Ierusalimului și a spus clar că asistența economică oferită Autorității Palestiniene nu înseamnă revenirea la masa negocierilor.

Întâlnire de înalt nivel între Israel și Autoritatea Palestiniană

Julie Stahl, reporter: Acțiunea surprinzătoare a guvernului israelian de a contacta Autoritatea Palestiniană este primită cu suspiciune. A făcut oare Casa Albă presiuni ca premierul Naftali să le ofere ajutor economic ? Chris Mitchell, șeful biroului CBN din Orientul Mijlociu, analizează motivele din spatele acțiunii.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.