Proiect: Revista AOTV și resursele gratuite

Partener-Proiecte

De ce e important?

Ne cunoașteți ca fiind o televiziune creștină, dar avem și o activitate intensă și în media tipărită, prin cărți, broșuri și prin revista noastră, Alfa Omega TV Magazin.

Adesea, există o separare între credința în Dumnezeu și aspectele de zi cu zi ale vieții. Noi, la Alfa Omega TV, credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice de viață și de maturizare spirituală, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții.

Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină. Revista se adresează credincioșilor români indiferent de confesiune, vârstă sau de zona geografică. Temele abordate în revistă sunt variate și actuale, și au ca scop lărgirea perspectivei creștinilor români cu privire la vremurile în care trăim, motivarea lor la rugăciune și a fi sare și lumină în societate.

În fiecare lună, distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, abordând probleme practice, pentru creșterea spirituală a creștinilor români. Totodată, publicăm online și multe cursuri și articole de creștere spirituală. Ajutăm și bisericile cu materiale care echipează credincioșii pentru slujire.  

Mulțumim tuturor celor care au ales de-a lungul anilor să fie parte la tipărirea revistei și la a face disponibile toate aceste resurse, prin rugăciune și financiar! Numeroși români au fost binecuvântați de resursele distribuite gratuit.

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

aotv

Revista AOTV Magazin

Revista Alfa Omega TV Magazin este tipărită începând cu anul 2011. Dacă la început a fost un proiect axat pe tipărirea grilei zilnice de programe a canalului TV, astăzi avem reviste tematice.

Tirajul revistei Alfa Omega TV Magazin este acum de 8000-10.000 de exemplare, față de 3.000 în primul an de apariție. Numărul paginilor s-a dublat în timp: de la 16 la 32.

Revista Alfa Omega TV Magazin se distribuie gratuit, o dată la două luni. Beneficiarii sunt persoane, biserici și diferite organizații din țară. Am expediat sute de mii de reviste gratuite până în prezent.

Temele revistelor

Fiecare număr al revistei conține programul canalului Alfa Omega TV pe două luni, dar are și o temă specială, în jurul căreia sunt grupate toate articolele. Revista include perspective diferite asupra aceluiași subiect, din diverse contexte confesionale, pentru a prezenta o imagine mai largă. Adesea, subiectul revistei este corelat cu campaniile tematice derulate pe TV și online.

O serie de numere de revistă a urmărit implicarea creștinilor în societate și aspecte practice privind viața de zi cu zi. Am avut numere despre avort și adopție, știință și educație, raportarea la muncă, dilemele tehnologiei, raportarea la stat și politică, prezența creștinilor în spațiul public și multe altele.

O altă direcție tratată în mai multe numere a fost cea de Înțelegere a vremurilor. Am prezentat materiale privind Israelul, situația din Orientul Mijlociu, raportarea la Islam și la alte religii și filosofii, provocările de azi ale României și Europei. De asemenea, ținem la curent creștinii români cu știri despre Biserica din întreaga lume.

Ne-am concentrat și pe reflectarea lucrării lui Dumnezeu din România, prezentând ceea ce fac diverși credincioși, biserici sau organizații în țara noastră. Prin aceste numere, încurajăm creștinii români să se implice și îi ajutăm să se interconecteze.

O temă majoră abordată în reviste a fost cea de viață spirituală. Aceste numere conțin articole despre Împărăția lui Dumnezeu, închinare, mărturii de vieți transformate, articole de creștere spirituală și care dezbat provocările Bisericii contemporane.

Realizarea unei reviste

Primul pas este alegerea temei și a articolelor care vor fi incluse - transcrieri ale unor interviuri și emisiuni, articole de la colaboratori sau editoriale. Fiecare număr presupune și pregătirea grilei canalului Alfa Omega TV în avans cu două luni și recomandările pentru cele mai bune emisiuni. Articolele și grilele TV sunt apoi puse în pagină, tehnoredactate și trimise la tipar. Revistele tipărite sunt expediate prin poștă către abonați. Toate costurile sunt acoperite de Alfa Omega TV. Fiecare număr presupune sute de ore de muncă și costuri de tipărire și expediere.

Susține acest proiect!

Costurile pentru a tipări revista sunt considerabile, dar ne bucurăm ca un număr mare de persoane apreciază articolele noastre. Prin aceste materiale, oamenii își lărgesc perspectiva și mulți aleg să se roage pentru subiectele expuse în reviste.

Pentru a trimite o revistă la un singur abonat, ne costă 1 EURO. Fii parte si tu, donează pentru acest proiect! De această revistă se bucură mii de români. Printr-o donație de 10 euro, 10 persoane pot beneficia gratuit de următorul număr al acestei reviste! Ajută-ne să continuăm tipărirea revistei Alfa Omega TV Magazin, fiecare număr duce o perspectivă creștină proaspătă în casele oamenilor. Fii parte și tu, roagă-te și donează

Resurse gratuite distribuite online sau în format tipărit

Adesea, există o separare între credința în Dumnezeu și aspectele de zi cu zi ale vieții. Mulți creștini se confruntă cu probleme sau situații pentru care nu au un răspuns biblic.

Noi, la Alfa Omega TV, credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice de viață și de maturizare spirituală, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții.

În fiecare lună, distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, abordând probleme practice, pentru creșterea spirituală a creștinilor români. Totodată, publicăm online și multe cursuri sau articole de creștere spirituală. Ajutăm și bisericile cu materiale care echipează credincioșii pentru slujire.

Distribuim gratuit broșuri și cărți pe teme practice de interes. Printre cele mai solicitate materiale sunt: pachetul de bază pentru ucenicizare, broșuri de Joyce Meyer pe teme sensibile sau alte cărți de creștere spirituală. Toți cei care au nevoie de aceste resurse ne contactează și le primesc apoi prin poștă.

Resursele oferite pe site-ul alfaomega.tv sunt prezentate atat sub forma de articole de sine statatoare, cat si grupate sub forma de cursuri care trateaza anumite subiecte majore. Ele pot fi accesate sau descărcate gratuit. De asemenea, postăm și pe rețelele sociale, pentru a duce aceste resurse gratuite celor care nu au auzit de noi.

O altă dimensiune este cea de echipare a bisericilor cu resurse care îi ajută pe slujitori în procesul de evanghelizare, de ucenicizare și de consiliere a oamenilor din comunitatea lor.

Ce stă în spate

Lunar, distribuim gratuit mii de cărți și broșuri pentru a veni în ajutorul celor care se confruntă cu probleme sau care doresc să cunoască mai mult. Totodată, publicăm permanent online numeroase articole pe teme practice și relevante. Toate acestea presupun multă muncă și costuri de publicare, tipărire și expediere.

Susține acest proiect!

Susține acest proiect! Vedem o mare nevoie de resurse care să abordeze teme practice de credință sau probleme specifice. Unele persoane au nevoie de materiale de creștere spirituală. Alți oameni se luptă cu depresia sau cu alte probleme emoționale. Nu puțini au nevoie de eliberare de legături demonice.

Fie că aceste resurse sunt distribuite prin poștă sau publicate online, ele au ajutat și ajută pe mulți în situațiile cu care se confruntă. Implică-te și tu alături de noi, roagă-te, și donează

donatii


   

  Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri, să ajutăm oamenii cu răspunsuri concrete la întrebările lor! Aceste materiale ajută practic și lărgesc perspectiva celor ce le citesc. Implică-te în rugăciune și financiar!

  Donează

   


  Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

  4858 accesări
  sidebar tvlive
  sidebar facebook
  sidebar revista
  App mobila

  Alte informații

  Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

  Aplicația mobilă AO

  badge google play badge appstore

   Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

  Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.