Videoteci educative - proiect media

  Noutăți Alfa Omega

In urma unui studiu efectuat pe o perioadă mare de timp, în care s-au purtat foarte multe discuții cu tinerii, s-a ajuns la concluzia că aceștia doresc răspunsuri la probleme specifice vârstei lor și nu doresc doar predarea unor clasice lecții cuprinse într-o programă școlară.

Este necesară o consolidare a caracterului adolescenților prin metode moderne atractive, care să facă față tentațiilor deosebit de puternice ce există în societatea actuală.

Acest lucru se poate realiza prin prezentarea și discutarea problemelor cotidiene ale adolescentului folosind medii audio-vizuale moderne, bine realizate, după o documentare solidă, realizată de specialiști în domeniu, pe un număr mare de cazuri.

Videoteca educațională pentru tineret propusă de studioul "Alfa Omega" este real suport pentru orele de dirigenție, religie, istorie, geografie, biologie, anatomie, fizică, etc.

Tematici principale

Consolidarea caracterului tinerilor:
- Etică, morală, relații;
- Rolul familiei în societate;
- Educație sexuală;
- SIDA;
- Problema fumatului;
- Alcoolismul;
- Consumul și dependența de droguri și stupefiante;
- Educație sanitară;
- Vieți transformate.
Ridicarea nivelului cultural - prin prezentarea adevăratelor valori din literatură, istorie, filosofie și muzică.
Îmbogățirea cunoștințelor generale: documentare despre natură, geografie, știință și tehnică.

Educație religioasă, spiritualitate:

- istoria civilizației și a religiilor;

- creaționism;

- valori creștine;

- învățături biblice.

- Muzică, divertisment curat.


Opinii - Videoteci

videoteci_mariana_beloiuMariana Beloiu (profesoară)

"Folosim aceste casete la discuțiile cu părinții și la lecțiile de dirigenție cu elevii noștri.
Mi-au plăcut foarte mult casetele care se ocupă de educația tinerilor."

 

videoteci_ionica_olariuIonică Olaru (profesor)

"Utilizez de mai mulți ani materialele video la orele de dirigenție, sunt diriginte la clasa a XII - a, impactul este foarte bun, toată bombardarea minților cu programe pline de violență și sex din media face ca în viața lor și mai ales în inima lor, să se creeze o stare de confuzie și de aceea este nevoie de o informație curată și corectă prezentată adecvat prin noile metode didactice vizuale actuale.

videoteci_mihaela_chiraMihaela Chira (profesoară)

"Din practica efectuată în clasă am observat că elevii au nevoie de vizualizarea celor spuse în special pentru cei mici, de exemplu, pentru pasajele din Biblie ...
Este nevoie de o videotecă a școlii și sperăm să ajute mai bine la cunoașterea și înțelegerea lecțiilor prezentate în clasă".

videoteci_oana_trambitaOana Trâmbiță (profesoara)

"... privind programele de pe casete, copii au devenit conștienți de unele pericole ce există în realitate. Am discutat unele programe și la orele de engleză, discuțiile preliminare de introducere a unui subiect au fost eliminate, convingerile elevilor după urmărirea programelor fiind corecte, foarte clare și bine fixate ... am observat o reacție uimitoare !"

13322 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.