Proiect: Programe creștine pe televiziuni comerciale

Partener-Proiecte

De ce e important?

Faptul că românii petrec mult timp la televizor e o oportunitate pentru Evanghelie. După 1990, s-au lansat numeroase canale TV locale sau regionale, urmărite îndelung de telespectatori. Însă programele difuzate prezintă intens violență, sexualitate și vești negative. E nevoie de o alternativă curată în acest mediu foarte folosit de români, pentru a duce lumina Evangheliei în casele lor.

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Proiectul s-a dezvoltat în timp, iar azi Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere.

E un mod prin care Evanghelia ajunge la oameni care poate nu ar intra într-o biserică, un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei. Programele Alfa Omega TV pot fi urmărite astfel de creștini sau de persoane necredincioase, care altfel nu ar avea acces la emisiuni curate sau nu s-ar uita la canale creștine.

Fii și tu parte, donează pentru acest proiect! Pentru a putea să trimitem lunar aprox. 20 de ore de programe creștine unei televiziuni comerciale, avem nevoie de doar 10 euro pe lună. Donează, pentru ca zeci de mii de oameni să poată vedea programe creștine pe aceste canale TV nereligioase.

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

 

aotv

Un proiect de 25 de ani

Am început proiectul în 1994, cu mult înainte de lansarea canalului Alfa Omega TV (iunie 2006), pornind de la puțin, cu câteva programe traduse și trimise la o mână de televiziuni dar, în timp, colaborarea s-a adâncit și dezvoltat. Alături de partenerii noștri, începând cu anii '90, an după an am străbătut țara, vizitând numeroase stații TV locale și regionale care au apărut la vremea aceea în România, pentru a dezvolta acest proiect și a lega relații.

De-a lungul timpului, am trimis programe la televiziuni cu emisie în eter sau prin satelit, prin platforme IPTV, prin cablu, cu impact local sau cu acoperire regională ori națională. În prezent, peste 30 de stații locale și regionale nereligioase din România și Republica Moldova beneficiază de programe de la Alfa Omega TV. Cu multe din aceste televiziuni colaborăm de 10-20 de ani.

O televiziune regională este urmărită zilnic de ~10% din populația orașului/județului respectiv (măsurătorile proprii ale stațiilor). Programele de la Alfa Omega TV, sunt adesea difuzate în prime-time (îndeosebi filmele și documentarele), cu audiență mare.

De peste 25 de ani, acest proiect este susținut cu credincioșie, meticulozitate și dedicare, datorită impactului bun pe care îl are asupra telespectatorilor, dar și încrederii construite și testate în timp între Alfa Omega TV și televiziunile partenere.

Ce stă în spatele proiectului

Distribuim în medie 20 ore de programe creștine lunar - filme, documentare, desene animate, știri, mărturii și talk-show-uri. Toate programele noastre prezintă aspecte felurite ale Bibliei, ale vieții spirituale, reflectă realități actuale din perspectivă creștină. Prin programele creștine distribuite prin stații TV comerciale nereligioase, Cuvântul lui Dumnezeu ajunge la oameni care nu ar urmări niciodată un canal creștin.

Pentru a trimite aceste emisiuni creștine în fiecare lună, echipa AOTV lucrează cam o săptămână pentru a ține legătura cu televiziunile și a le pregăti și trimite programele în formatul tehnic corespunzător, folosind echipamente și software specializat.

Susține acest proiect!

Fii și tu parte, donează pentru acest proiect. Cu doar 10 euro pe lună, poți susține distribuirea și difuzarea de programe creștine pe o stație de televiziune locală sau regională, din România sau Moldova. Prin aceasta sumă mică, zeci de mii de oameni din raza localității în care aceste canale de televiziune nereligioase emit pot auzi Cuvântul lui Dumnezeu. Implică-te și tu alături de noi, roagă-te și donează!

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare casă din România, prin aceste emisiuni! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează


Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

5341 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.