Impactul Alfa Omega Tv in 2009

Impactul Alfa Omega Tv in 2009

  Noutăți Alfa Omega

In 2009, Alfa Omega Tv a continuat sa-si extinda acoperirea, canalul nostru fiind inclus in tot mai multe retele de cablu din toata tara. Acum, canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat in cablu in peste 3000 de orase si sate in Romania si Republica Moldova, atingand vietile a mii si mii de romani.

Alfa Omega Tv in retelele de cablu - 2009

 Avand emisia necodata, canalul Alfa Omega Tv poate fi receptionat si prin satelit cu o antena parabolica personala. Astfel, romanii din Europa au sansa sa vada programe crestine chiar fiind departe de tara lor. Multi ne scriu de singuratatea si instrainarea pe care o simt in diaspora, si percep canalul nostru ca o legatura cu tara, credinta si Dumnezeu.

Acoperire satelit - Canalul Alfa Omega Tv

De asemenea, Alfa Omega TV distribuie sute de programe crestine prin statiile locale de televiziune din Romania, pentru difuzarea pe aceste canale locale. La momentul de fata sunt peste 40 de astfel de statii care includ programe crestine in grila canalului lor.

Prin portalul de resurse video pe internet, Alfa Omega Tv si-a extins aria de acoperire pana la marginile pamantului, avand aproape 1.5 milioane de vizite pe site in ultimii 2 ani. Site-ul nostru e o bogata sursa de programe crestine, cu peste 1000 de documentare, talk-show-uri, predici, seminarii, filme artistice si muzica crestina. De asemenea, vizitatorii pot urmari o varietate de canale 24/7 romanesti si internationale, dintre care 4 canale internet tematice ale Alfa Omega Tv - MoviesTv, YouthTV, CrestinTV si Alfa Omega Tv. 

15080 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.