Impactul Alfa Omega TV - distributia media - 2010

  Noutăți Alfa Omega

aotv_menuiconIntrucat in peisajul autohton valorile se relativizeaza, consideram necesara existenta unor programe care sa promoveze valorile moral – crestine in Romania post-comunista si post-moderna. Incurajam promovarea acestor programe atat prin canalul Alfa Omega Tv, cat si prin distributia lor in tara si in strainatate, prin intermediul altor televiziuni comerciale.

Televiziuni regionale

tv

Inca de la inceputul nostru, in 1994, am colaborat cu diverse televiziuni comerciale regionale, pentru a difuza programe crestine pe posturile locale. In prezent suntem in parteneriat cu 42 de televiziuni din orasele tarii, carora le furnizam lunar zeci de ore de program crestin original - filme, documentare, talk-show-uri, muzica, seminarii si studii, programe pentru tineri, etc. Unele televiziuni difuzeaza mai multe ore de programe crestine pe zi pe postul lor, in fiecare zi.

Estimam audienta acestor programe la 2-3 milioane de telespectatori.

harta_cavisti_ro
Localitatile unde exista televiziuni partenere carora le furnizam programe crestine

Canal satelit cu acoperire europeana

satellitePe langa furnizarea de programe individuale pentru televiziuni, in iunie 2006, am lansat primul canal crestin in limba romana, cu emisie pe satelit, receptie gratuita. Receptia prin parabolele individuale este posibila pe tot cuprinsul Europei, Nordul Africii si Orientul Mijlociu. Astfel, si romanii din diaspora au sansa sa vada programe crestine chiar fiind departe de tara lor. Multi ne scriu de singuratatea si instrainarea pe care o simt in diaspora, si percep canalul nostru ca o legatura cu tara, credinta si Dumnezeu.

Audienta potentiala pentru receptia satelit este de 1-2 milioane de romani din Romania si diaspora.

Retele de cablu TV - Romania si Republica Moldova

broadcastAlfa Omega TV colaboreaza cu o multime de retele de cablu din toata tara care preiau canalul Alfa Omega Tv si il includ in pachetul lor de programe 24 de ore din 24. Astfel, sute de ore de program crestin ajung lunar in casele a milioane de oameni din peste 3500 de localitati din Romania si Republica Moldova.

Estimarile noastre plaseaza numarul telespectatorilor prin cablu TV la 3 milioane.

harta_cablistisatelit
Localitatile marcate in rosu arata unde canalul Alfa Omega Tv este disponibil in cablu

CNA_top25_Indice-de-audienta-Feb-2010-smallbar_chartIn februarie 2010, CNA - Consiliului National al Audiovizualului - a publicat un studiu care continea un top al canalelor TV din punct de vedere al indicelui anual de audiență, iar Alfa Omega Tv este pe pozitia 19 in topul canalelor TV din Romania. Prin harul lui Dumnezeu, ratingul nostru arata ca foarte multi romani se uita la programele noastre, si ca in Romania este o mare nevoie de resurse media crestine.

mailPrimim zilnic mesaje de la telespectatorii nostri,  in care oamenii ne spun ca se uita aproape exclusiv la Alfa Omega TV si apreciaza programele difuzate de noi, renuntand la alte canale care nu le aduc nimic ziditor. Citeste cateva din aceste mesaje...

Internet

globe_48Distributia de resurse media crestine este completata si de internet. Alfa Omega Tv atinge oameni pana la marginile pamantului, avand 1.5 milioane de vizite pe site in ultimii 2 ani. Site-ul nostru e o bogata sursa de programe crestine, cu peste 1000 de programe - documentare, talk-show-uri, predici, seminarii, filme artistice si muzica crestina. De asemenea, vizitatorii pot urmari o varietate de canale 24/7 romanesti si internationale, dintre care 4 canale internet tematice ale Alfa Omega Tv - MoviesTv, YouthTV, CrestinTV si Alfa Omega Tv. Apasa aici pentru a le urmari.

Audienta prin internet este de cateva sute de mii de utilizatori anual, 70% din Romania si restul din diaspora.

ga_aotv_2010_02

 

rapoarte_vizite_pe_site_tabelrapoarte_vizite_pe_site_piechart

Fii si tu parte

piggy-bankFii parte a lucrarii lui Dumnezeu din Romania! Roaga-te pentru cresterea numarului de televiziuni si retele de cablu care se deschid spre Cuvantul lui Dumnezeu prin media. Strange semnaturi in localitatea ta, in biserica sau in comunitatea ta, fa demersuri pentru a convinge retelele de cablu TV sa introduca acest canal in pachetul lor. Sprijina in rugaciune si financiar distributia de programe crestine in casele romanilor:

Saptamanal primim cereri de la noi retele de cablu care doresc sa includa canalul nostru in pachetul de programe pe care il ofera telespectatorilor. Aceste retele de cablu deservesc in medie mii-zeci de mii de telespectatori, in diverse parti ale tarii.  Avem nevoie de ajutor pentru a continua emisia canalului nostru, si a sustine introducerea lui in tot mai multe retele de cablu TV.

Donand 13 euro, poti acoperi emisia unei ore a canalului Alfa Omega TV

Sustine emisia a o ora intreaga de program a canalului Alfa Omega TV pe satelit, cu impact direct in viata a milioane de romani. Canalul poate fi receptionat direct de pe satelit, sau poate fi vizionat in 3500 de localitati cu ajutorul retelelor de cablu TV care il retransmit.
Ajuta-ne sa difuzam Cuvantul lui Dumnezeu in casele oamenilor!

Avem nevoie de sprijinul dvs pentru a acoperi costurile de distributie si multiplicare a materialelor video pentru televiziunile regionale cu care colaboram. Statii de televiziune din intreaga tara preiau programele realizate de studioul Alfa Omega Tv si fac posibila raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu in casele romanilor.

Cu 70 euro, poti "adopta" o statie TV locala/regionala comerciala

Sustine acest efort de distributie a zeci de ore de programe crestine acoperind un oras sau o regiune. In total, costurile noastre totale pentru cele 42 de statii locale/regionale cu care lucram sunt de ~3000 euro/luna.
Fii parte din acest efort de evanghelizare a Romaniei!

 

banner_email_toate_donatiile

34668 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.