Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Politica de confidențialitate

Aceasta politica de confidentialitate este furnizata pentru a va informa cu privire la politicile si practicile noastre si la alegerile pe care le puteti face vizavi de modul in care informatiile dvs. sunt colectate si utilizate. Va multumim ca folositi site-ul www.alfaomega.tv si alte servicii oferite de noi.

Citeste mai departe

Aboneaza-te la newsletterul email

Aboneaza-te la newsletterul nostru electronic! Il trimitem in fiecare joi! El conține ultimele știri creștine, evenimente, anunțuri, resurse gratuite, recomandări emisiuni TV și promoții. Știm că ești ocupat, o dată pe săptămână e ideal să rămâi la curent, fără să fie prea mult. Completează formularul de mai jos, și nu uita că avem și alte lucruri care te-ar putea interesa - apasă "Arată și alte servicii AOTV" mai jos ca să le vezi.

Citeste mai departe

Contact

Trimiteti-ne mesajul dvs mai jos. Dacă aveți însă o cerere de rugăciune, apăsați aici!


Alfa Omega TV - Adresa Poștală

C.P. 1141, Oficiul 8, Timisoara, 300890, Romania
Tel: +40 256 284913  /  Fax: +40 256 284912
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Pentru informatii legate de difuzarea unui material promotional pe canalul Alfa Omega TV, va rugam scrieti la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Pentru mai multe informatii legate de receptia canalului Alfa Omega TV, si pentru introducerea canalului in reteaua locala de cablu, scrieti-ne la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Pentru o colaborare in domeniul productiei de programe, sau pentru difuzarea programelor dvs pe canalul Alfa Omega TV, scrieti-ne pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Recomandările noastre - articole

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.