Te voi Lăuda chiar și atunci când nu înțeleg: mărturia violonistei Margareta Johnson VIL 4.6

Adaugat la :  3.03.2021

Ce faci atunci când nu înțelegi „de ce”, când răspunsul la rugăciune pare că nu mai vine? Violonista Margareta Johnson vorbește despre modul în care L-a cunoscut pe Dumnezeu și cum a experimentat împlinirea versetului care spune că „toate toate lucrurile lucrează împreună pentru binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu”. Prin mărturia sa, Margareta ne încurajează să nu lăsăm ca închinarea noastră să depindă de răspunsul pe care îl primim sau nu la rugăciuni, ci să Îl lăudăm pe Dumnezeu chiar și atunci când ne simțim părăsiți în problemle cu care ne confruntăm.

Hai aici dacă vrei să vezi alte mărturii: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Știai că poți viziona gratis, pe internet, 24/24, canalul Alfa Omega TV? Intră aici: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv