Repere spirituale Realități și perspective 139, cu Marius Birgean

Adaugat la :  12.04.2021

În această săptămână discuăm despre ultimele evenimente care s-au petrecut în întreaga lume. Ce schimbări aduce administraţia Biden? Cum este influenţată relaţia dintre SUA şi Israel? Amenințarea crescândă din partea Chinei. Acestea sunt doar câteva din subiectele abordate.

Consultă aici toate edițiile emisiunii „Realități și perspective”: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)