Promisiunile biblice, mai mult decât suficiente E supranatural!, episodul 67

Adaugat la :  8.04.2021

De la Katie Souza aflăm că duhul de moarte nu acționează doar atunci când cineva moare. El e activ tot timpul în lume și produce înaintarea rapidă în vârstă, aduce boală, infirmități, anulează finanțe, căsnicii, relații. Dar promisiunile lui Dumnezeu sunt mai mult decât suficiente. Domnul îți dă autoritatea să-ți revendici sănătatea, tinerețea, relațiile. Poți câștiga în lupta împotriva duhurilor răutății. Află mai multe urmărind episodul până la capăt.

Îți place? Atunci dă like și distribuie să vadă și alții. Dacă vrei și alte materiale, abonează-te la canalul nostru de YouTube. Vei putea primi notificări de fiecare dată când postăm ceva nou.

Seria prezintă investigații și reportaje despre oameni care au experimentat vindecări miraculoase, minuni, și au avut parte de întâlniri personale cu Dumnezeu.

Vizionezi episodul 67 (cod 1075). Poți consulta alte episoade ale emisiunii „E supranatural!” aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4SuXvoH-RauZYQOW9lbegOMJ

Caută-ne, uite toate locurile unde ne poți vedea:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte