La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la TV7 2 martie 2021

Adaugat la :  2.03.2021

Aparate de zbor neidentificate au lansat mai multe rachete către periferia sudică a capitalei siriene Damasc, provocând pagube majore unui număr mare de instalații.

Oficialii israelieni dau vina pe Iran pentru un atac asupra unei nave israeliene de transport, care a fost lovită în timp ce traversa Golful Oman, în drum spre Singapore.

Gruparea Houthi din Yemen, sprijinită de Iran, lansează rachete balistice și drone sinucigașe către Arabia Saudită.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 2 martie 2021, realizat de TV7.

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV