La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la TV7 13 aprilie 2021

Adaugat la :  13.04.2021

Se pare că Israelul ar fi lovit reactorul nuclear subteran Natanz al Iranului și ar fi oprit operațiunile instalației pentru o perioadă lungă de timp.

Secretarul Apărării al SUA, Lloyd Austin, reafirmă angajamentul puternic al Washingtonului față de securitatea Israelului. Rusia își afirmă interesul profund în consolidarea relațiilor sale bilaterale cu Egiptul.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 13 aprilie 2021, realizat de TV7.

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV