Cântărețul creștin Carman a decedat la vârsta de 65 de ani

Adaugat la :  26.02.2021

Fanii muzicii creștine sunt îndurerați din cauza decesului lui Carmelo Licciardello, cunoscut de fani cu numele de Carman. El a murit la vârsta de 65 de ani într-un spital din Las Vegas, după complicațiile apărute în urma unei intervenții chirurgicale pentru refacerea unei hernii hiatale. Cântărețul a fost diagnosticat cu mielom multiplu incurabil în 2013, însă starea lui s-a ameliorat până când boala a recidivat anul trecut. Carman a fost membru al Gospel Music Hall of Fame, a câștigat premiul Grammy de două ori și artistul de muzică creștină Jason Crabb l-a numit, citez: ”un lansator de tendințe și un deschizător de drumuri.”

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 867, difuzată la Alfa Omega TV în februarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega