Auzisem că a fost răpit de sectanți și am mers să-l salvez Vieți în lumină 4.5, Cristian Cazacu

Adaugat la :  25.02.2021

Muzica l-a pasionat din copilărie. Bunica lui avea un pick-up, unchiul discuri vinyl, și a crescut înconjurat de farmecul sunetelor. A învățat să cânte la chitară și a început să compună piese. Pe Dumnezeu Îl căuta, cu toate că nu știa multe despre El.

Într-o zi, a auzit că prietenul lui a fost răpit de „sectanți” și a plecat să-l „salveze”. Dar cel salvat a fost el, fiindcă la întâlnirea de tineret la care a ajuns a auzit despre Dumnezeu. Ascultă povestea lui Cristian Cazacu, te va inspira să-L cauți pe Dumnezeu și să folosești talentul pe care El l-a pus în tine ca să-i ridici pe alții și să-L slăvești pe El.

#CristianCazacu #muzicacrestina #Biblia

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Hai aici dacă vrei să vezi alte mărturii: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Știai că poți viziona gratis, pe internet, 24/24, canalul Alfa Omega TV? Intră aici: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv