AO NEWS 26 februarie 2021

1. Biserică hărțuită de autorități în Belarus - Evangelical Focus

2. Iranul poate îmbogăți uraniului cu până la 60% - TV7

3. Israelul își consolidează puternic capacitățile ofensive și defensive – TV7

4. Programul de instruire în domeniul textilelor transformă viețile femeilor din Ghana - GNA

Știri difuzate în cadrul ediției AO NEWS din 26 februarie 2021. Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii de pe Facebook sau YouTube.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina @Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega