TĂCERE: Semnele vremurilor, cu Willem J. J. Glashouwer I Episodul 37 52

Adaugat la :  22.06.2020

Tăcerea, liniște... calmul dinaintea furtunii. Înainte ca evenimentele din timpul sfârșitului să se desfășoare și îngerii să sufle din cele șapte trâmbițe, în ceruri va fi TĂCERE. Înainte ca această fază a istoriei lumii să fie dezvăluită și finalizată, există o perioadă de tăcere timp de aproximativ o jumătate de oră, de parcă cerul și pământul și-ar ține respirația, iar îngerii, puterile, forțele și conducătorii întunericului cad brusc în tăcere. Evanghelia Împărăției s-a răspândit și a fost o mărturie pentru toate neamurile și pentru o parte din Israel, iar cei o sută patruzeci și patru de mii de evrei mesianici au fost pecetluiți.

De la Neamuri vor ieși mulțimi de oameni care nu se pot număra. „După aceea m-am uitat şi iată că era o mare gloată pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă, care stătea în picioare înaintea scaunului de domnie şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în haine albe, cu ramuri de finic în mâini; şi strigau cu glas tare şi ziceau: „Mântuirea este a Dumnezeului nostru, care şade pe scaunul de domnie, şi a Mielului!” Asuprirea credincioșilor s-a terminat. „… ziua de răzbunare a Dumnezeului nostru” a început (Isaia 61:1-2).

Dar înainte de aceasta, în ceruri are loc o perioadă de tăcere, o liniște de mormânt. Toată lumea își ține respirația. Ce se va întâmpla acum, când mânia lui Dumnezeu este pe punctul de a izbucni? Un lucru este sigur: copiii lui Dumnezeu sunt în siguranță, ascunși de această mânie, iar slujitorii lui Israel sunt pecetluiți.

Omul a invocat judecata lui Dumnezeu asupra lui însuși. Sângele martirilor de sub cea de-a cincea pecete descrisă în Apocalipsa 6, întreabă și chiar cer acest lucru. Avortul în masă, sinuciderea/eutanasia, poluarea pământului, a aerului și a apei, armele de distrugere ABC (atomice, biologice și chimice), fărădelegea și decadența, turnurile Babel ale științei și tehnologiei și anticriștii: „… Dar mai întâi ţara va fi pustiită din pricina locuitorilor ei, în urma faptelor lor rele.” (Mica 7:13). Ziua Domnului vine, dar din acea oră, jumătate de ceas va fi tăcere.

Dumnezeu tace. Hristos tace. Cântările corurilor cerești nu mai răsună. „Tăcere înaintea Domnului Dumnezeu! Căci ziua Domnului este aproape...” (Țefania 1:7a; 14-18). „Orice făptură să tacă înaintea Domnului, căci El S-a şi sculat din locaşul Lui cel sfânt!” (Zaharia 2:13). Ce urmează să se întâmple?

Toate rugăciunile sfinților din toate veacurile, inclusiv sufletele martirilor de sub altar, vor primi acum răspuns: „Dumnezeu nu va face dreptate aleşilor Lui care strigă zi şi noapte către El, măcar că zăboveşte faţă de ei? Vă spun că le va face dreptate în curând. Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credinţă pe pământ?” (Luca 18:7-8).

Religia există din plin, dar există și credința adevărată, care salvează vieți?

Evrei 3:7-13 vorbește Israelului și nouă: „De aceea, cum zice Duhul Sfânt: „Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile, ca în ziua răzvrătirii, ca în ziua ispitirii în pustiu, unde părinţii voştri M-au ispitit şi M-au pus la încercare şi au văzut lucrările Mele patruzeci de ani! De aceea M-am dezgustat de neamul acesta şi am zis: „Ei totdeauna se rătăcesc în inima lor. N-au cunoscut căile Mele! Am jurat, dar, în mânia Mea că nu vor intra în odihna Mea!” Luaţi seama, dar, fraţilor, ca niciunul dintre voi să n-aibă o inimă rea şi necredincioasă, care să vă despartă de Dumnezeul cel Viu. Ci îndemnaţi-vă unii pe alţii în fiecare zi, câtă vreme se zice: „astăzi”, pentru ca niciunul din voi să nu se împietrească prin înşelăciunea păcatului”.

Nu lăsați pe mâine ce puteți face azi. Împăcați-vă cu Dumnezeu chiar acum! Astăzi este ziua de milă pentru voi! Predați-vă lui Dumnezeu și lui Hristos, ca să trăiți pe veci!

Seria se bazează pe cartea omonimă a reverendului J. J. Glashouwer. Poți intra în posesia volumului „Semnele vremurilor” accesând link-ul:https://alfaomega.tv/librarie/israel-orientul-mijlociu/semnele-vremurilor-willem-j-j-glashouwer-produs

Vrei să distingi mai bine vremurile în care trăim? Aici găsești mai multe materiale: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.