Realități și Perspective Magazin 24 noiemmbrie 2020

Adaugat la :  24.11.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, sunteți invitați să urmăriți un grupaj informativ realizat de colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că 100 de israelieni s-au reîntors recent în comunitatea abandonată din Sa-Nur, declarându-și intenția de a rămâne și că Operațiunea Christmas Child duce speranța Evangheliei în 1.000 de insule din Pacific.

Tot atunci veți afla de la CBN că militanții islamiști ISIS au ucis 50 de persoane într-un atac îngrozitor din Mozambic și că Biserica Grace Community din California a fost scoasă de pe lista focarelor de COVID 19.

Global News Alliance vă va informa despre faptul că persecuția creștinilor din Columbia se datorează bandelor înarmate de traficanți de droguri și că creștinii din India sunt supuși unei persecuții din ce în ce mai mari ca urmare a legilor stricte anti-conversiune ale țării.

În final veți urmări Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă așteptăm să ne fiți alături pe Alfa Omega Tv, marți seara, începând cu orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!