Punctele de rugăciune: martie 2021 Puterea rugăciunii 10.4

Adaugat la :  1.03.2021

2. Pentru România - fiecare zi de vineri - post și rugăciune pentru România (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protecția țării

• Să-L chemam pe Domnul Isus ca Izbăvitor al României. Să punem Numele Domnului Isus Hristos peste România și locuitorii ei. Să cerem puterea sângelui Domnului Isus Hristos peste România, peste teritoriul ei, peste popor. Să ne rugăm pentru îndurarea Domnului pentru țara noastră, pentru HAR... Tată vie Împărăția TA, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ – în România!

• Să cerem viață, binecuvântare, protecție, propășire peste locuitori, peste localități, peste pământurile României, peste recolte, ca Domnul să facă să lumineze fața Lui peste Romania și să ne păzească (Numeri 6:24-26; Psalmul 91)

• Să ne rugăm pentru o revărsare covârșitoare a puterii Duhului Sfânt, pentru o explozie a trezirii în România. Să-I mulțumim Domnului că până aici a fost cu noi - ca națiune. Să ne rugăm pentru ruperea oricăror forme de orbire spirituală, ca românii să se întoarcă masiv la Dumnezeu, recunoscându-L pe Isus ca Domn și Mântuitor.

• Continuăm să ne pocăim de păcatele care se comit pe teritoriul țării: Doar așa Domnul poate vindeca țara (2 Cronici 7:14).

- Biruirea uriașilor: frica, confuzia, necredința, descurajarea, resemnarea, boala. Suntem chemați să ne rugăm, să legăm puterile întunericului, să NU permitem acțiuni ale întunericului în țara noastră - așa cum ni le descoperă Duhul Domnului.

• Să ne rugăm ca DREPTATEA lui Dumnezeu să invadeze țara noastră- și orice fărădelege, orice nedreptate, orice formă de abuz sau corupție să le aducem înaintea Tronului de dreptate a lui Dumnezeu spre a fi judecate de El. Să cerem eliberarea unui duh de dreptate și adevăr peste țara noastră. Să punem Numele Domnului și Voia Lui peste structurile de conducere ale țării (Parlament, Guvern, Președenție, primării, prefecturi), peste structurile de apărare, de protecție civilă și sanitară ale țării, peste structurile financiare din România, peste sistemele de învățământ, sănătate, justiție din Romania.

• Ne rugăm pentru copii și tineri- pentru eliberarea lor de consecințele școlii prin internet - care a adus izolare și însingurare în sufletele lor. Să ne rugăm pentru starea lor psihică, ca toate aceste măsuri sanitare să nu-I afecteze ireversibil.

• OPRIREA oricăror legi legate de educația de gen a copiilor, a altor legi care afectează libertatea. Ne rugăm pentru protecția FAMILIEI biblice în România. Să ne rugăm pentru mântuirea copiilor din România, de la vârste mici.

• Continuăm rugăciunea pentru LUCRURILE CARE NE ȚIN ÎMPREUNĂ CA NAȚIUNE: CREDINȚA CREȘTINĂ și libertatea de exprimare a credinței creștine, în societate, în instituții, pentru FAMILIA BIBLICĂ, pentru TERITORIUL ȚĂRII – integritatea teritorială a țării! Să ne rugăm ca libertatea de exprimare a valorilor creștine, a adevărului, să nu fie blocate în comunicarea prin media (internet, TV, radio).

• Ne rugăm pentru LEGILE care se pregătesc - să fie legi favorabile locuitorilor, în acord cu Scriptura.

• Ne rugăm pentru STABILITATEA țării, pentru PACEA și PROTECȚIA ROMÂNIEI, în interior și la granițe, pentru INTEGRITATE TERITORIALĂ a țării! Să cerem protecție angelică la granițe și în interiorul țării! Să ne rugăm pentru anihilarea oricăror forme de agresiune asupra României. Să declarăm, prin rugăciune, că închidem porțile țării în fața puterilor întunericului, a duhurilor anticristice, de război, de violență, de islam. Să cerem expunerea și anularea planurilor rele făcute împotriva României.

• Să ne rugăm pentru protecția și dezvoltarea economică a țării, în acest nou context internațional, așa încât România să nu fie vitregită în plan economic și de securitate prin relații internaționale nepotrivite. Domnul să dea înțelepciune, vigilență, onestitate, loialitate deosebită liderilor țării implicați în decizii. Ne rugăm pentru serviciile de informații - înțelepciune și loialitate față de țară.

• Să ne rugăm ca influențele neocomuniste, a ideologiilor nedumnezeiești care iau amploare în alte țări cu influență în lume, să NU fie primite în România. Să ne rugăm pentru Parlament, Guvern, Președinte, să NU accepte valori străine de valorile creștine, să NU preia recomandări legislative care limitează libertățile de exprimare a credinței creștine, cu impact negativ în educația copiilor, definiția familiei conform valorilor creștine.

Intră aici dacă vrei să vezi edițiile anterioare ale emisiunii „Puterea rugăciunii”: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Materiale asemănătoare găsești mereu pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Intră aici pentru mai mult conținut cu tematici spirituale:

Facebook: https://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/