Realitati si perspective 68 - PIM - Parteneri in Misiune Romania - Florin Mihaly, Gavril Moldovan

Adaugat la :  16.02.2018

Urmariti emisiunea Realitati si Perspective TV cu tema: Parteneri in misiune Romania. Invitati: Florin Mihaly (coordonator, PIM Romania) si Gavril Moldovan (Presedinte fondator, PIM Romania)

Au fost dezbatute urmatoarele subiecte: Ce este misiunea din perspectiva biblica? Ce inseamna misiunea locala si misiunea externa/transculturala? In PIM exista 20 de organizatii crestine care au o viziune nationala si interconfesionala; TPM are opt centre de misiune in diverse orase din tara cu scopul de a echipa si pregati tinerii sa mearga pe campul de misiune; Cum definim campul/zona de misiune? Cum s-a infiintat lucrarea de misiune PIM si ce activitati sau proiecte realizeaza? Care sunt modalitatile prin care organizatiile pot deveni parteneri in PIM?

Conferinta UpGrade Mission: 23-24 martie 2018, Cluj-Napoca; Care este rolul lucrarii PIM in Marea Trimitere?

Emisiune difuzata in 10 februarie 2018, pe canalul Alfa Omega TV. Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

#‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬

facebook alfa omega tv

Aplicația mobilă

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională