Lucian Oniga, lider Peniel - Colaborarea Peniel cu Alfa Omega TV, parteneriat din 2002

Adaugat la :  17.01.2017

Din 2002, canalul Alfa Omega este un partener fidel al Fundatiei Peniel. Ne bucuram ca ne-ati ales, ca ati avut incredere in noi si ca ati promovat evenimentele noastre. Prin acest lucru, ati facut un mare bine Imparatiei lui Dumnezeu. Transmitand conferintele Peniel in reluari repetate sau postate pe internet, mii si chiar zeci de mii de oameni au intrat in contact cu Evanghelia predicata la Peniel. Oamenii au fost expusi la Evanghelie si multi din acestia au fost mantuiti prin transmiterea conferintelor Peniel. Nu spun acest lucru generalizand, ci am in minte cel putin un caz specific, de care cred ca stiti.

In 2011, la Oradea, in timp ce se transmitea live conferinta Peniel, un tanar din Austria, plecat in vizita in Australia, a ascultat live conferinta Peniel, la indemnul mamei lui din Austria. Ea l-a sunat sa ii spuna sa se uite in direct la Alfa Omega, deoarece se transmite conferinta Peniel. Acel tanar se afla intr-o perioada de razvratire fata de parinti si de Dumnezeu. O solutie a familiei a fost de a-l trimite la neamuri in Australia, pentru a-l desprinde de anturaj. Acest baiat a ascultat indemnul mamei lui. El a intrat pe internet si a vizionat live conferinta Peniel. S-a intamplat, ca in acel moment, chiar eu aveam un mesaj, facand apel de predare lui Dumnezeu pentru cei care au inteles aceasta chemare. Acel tanar din Australia, a facut in fata televizorului rugaciunea pacatosului si si-a predat viata in mana Domnului. Nu numai ca si-a predat viata, dar la finalul rugaciunii a fost umplut cu Duhul Sfant. Acesta este un lucru pe care nu l-am stiut atunci, insa familia din Austria m-a contactat si mi-a spus ce s-a intamplat. Cazuri ca si acestea au fost cu siguranta si in alte parti.

Dumnezeu lucreaza prin televiziunea Alfa Omega, fara indoiala. De aceea, multumim inca odata pentru aceasta relatie indelungata si pentru credinciosia pe care ati dovedit-o fata de noi. Am apreciat in decursul anilor foarte mult televiziunea Alfa Omega, fiindca ati intrat pe aceasta nisa in care Biserica trebuie sa straluceasca. Media este o forma de comunicare a mesajului, care fie informeaza, fie dezinformeaza. Aceasta modeleaza caractere sau le deformeaza. De aceea, ma bucur ca ati fost dumneavoastra ca o mana de oameni care ati inteles importanta folosirii media in favoarea Imparatiei lui Dumnezeu. Ati intrat pe aceasta nisa, alaturi de alte canale de televiziune si radio, in acest fel, Evanghelia rasunand in Romania cu putere, avand capacitatea de transformare a societatii romanesti. Apreciez, va incurajez si ma rog ca Domnul sa va binecuvinteze mai departe, sa va tina tot asa si sa va dea si mai multa influenta.

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.