Liber de datorii 2.4 - Taramul mai mult decat indeajuns (cap.2 - Viitorul financiar)

Adaugat la :  6.10.2015

Taramul mai mult decat indeajuns este locul in care avem tot ceea ce ne trebuie pentru noi si familia noastra dar avem suficient si pentru a-i binecuvanta pe altii. Este nivelul in care incepem sa privim cu generozitate la nevoile celorlalti. Odata ce suntem confortabili din punct de vedere financiar, ar trebui sa muncim sa fim o binecuvantare pentru altii. In taramul mai mult decat indeajuns, oamenii muncesc pentru a darui, nu doar pentru a trai.

Extras din sectiunea a 2-a Liber de datorii - PLANUL SI PREGATIREA PENTRU VIITORUL NOSTRU FINANCIAR. Cursul LIBER DE DATORII complet online: http://alfaomega.tv/liberdedatorii

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.