Emisiunea Liber de datorii 1.3 - Taramul niciodata indeajuns, taramul doar indeajuns,

Adaugat la :  2.10.2015

In editia din aceasta saptamana vom vorbi despre 3 nivele de existentei in care ne putem gasi fiecare dintre noi. Autorii cartii Liber de datorii numesc aceste nivele, taramuri ale existentei. Cele 3 taramuri sunt: taramul niciodata indeajuns, taramul doar indeajuns si taramul mai mult decat indeajuns. In aceasta emisiune vom vedea ce reprezinta primele 2 taramuri. De asemenea, pastorul Petru Bulica ne va vorbi intr-un material video despre ce inseamna sa fi sarac sau sa ai o mentalitate de sarac.

facebook alfa omega tv

Aplicația mobilă

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională