Cine sunt în Hristos? - CAV LIVE – joi, 30 iulie 2020

Adaugat la :  30.07.2020

Te confrunți cu lucruri care te împiedică să-ți atingi potențialul maxim? În ediția din această săptămână a emisiunii Calea, Adevărul și Viața vom discuta despre identitatea pe care o avem în Hristos conform Cuvântului lui Dumnezeu și modul în care această revelație ne ajută să trăim o viață de biruință.

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook Alfa Omega TV, pe canalul de YouTube Alfa Omega TV și pe site-ul alfaomega.tv. Fii alături de noi, urmărește emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale. Contactează-ne: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune