Cai de acces pentru influente demonice - CAV LIVE - 14 martie 2019

Adaugat la :  14.03.2019

Sunt diferite cai prin care demonii pot intra in vieţile noastre. Atunci cand devenim tot mai constienti de lumea spirituala, noi putem preveni si impiedica accesul prezentelor demonice. In aceasta emisiune vom identifica planurile vrajmasului si vom face rugaciuni de protectie, eliberare si pocainta.

Invitat: Aurelian Barbu (Pastor, Biserica Dunamis - Bucuresti)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune