Legământul Pe urmele lui Avraam, episodul 32

Adaugat la :  26.08.2020

„Dacă nu vă faceți timp să mergeți la biserică, atunci timpul va fi dumnezeul vostru. Adică vă dedicați timpul celor mai importante lucruri pentru voi.

Dacă vreți să faceți unele lucruri și nu le puteți face, pentru că nu aveți bani, chiar dacă ar fi cele mai bune lucruri spirituale, atunci banii vor fi dumnezeul vostru, nu Dumnezeu”.

„Pe urmele lui Avraam” e un program de tip studiu biblic, în care studiem viața lui Avraam, părinte tuturor credincioșilor. Vei afla detalii aparte, adevăruri și principii la care poate nu v-ați gândit până acum. Johannes Gerloff, german de origine, dar cu cetățenie israeliană de 25 de ani, ne împărtășește o perspectivă unică asupra unora dintre cele mai vechi texte din Biblie, și ne prezintă locuri istorice, despre care citim în Biblie.

Emisiune prezentată de Johannes Gerloff și subtitrată în limba română de Alfa Omega TV.

Ți-am pregătit și alte materiale care te vor ajuta să te apropii de Dumnezeu, le găsești aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala