Credința este prima: 5 minute pentru suflet, episodul 7

Adaugat la :  24.06.2020

“Facă-se dupa credința ta” (Matei 9:29) este o propozitie care poate fi atât inconfortabilă, cât și eliberatoare.

Nu vrem să depindă prea mult de noi, dar în același timp, știm că nivelul credinței noastre mișcă Mâna lui Dumnezeu. Tot ce avem nevoie este sa știm ordinea în care vin lucrurile: credința vine mai întâi, și felul în care ne putem crește credința.

O producție Biserica Creștină „Noua Generație” din Târgu Mureș. Mai multe materiale aici: https://bcng.ro/

Dă click pe link, vei avea acces la mai multe resurse pentru sufletul tău: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Alte devoționale: https://alfaomega.tv/devotional