Înfrânarea poftelor, roada Duhului Devoțional pentru copii, cu Edi Kifor Sezonul 2, episodul 6

Adaugat la :  5.11.2020

Poate îți plac dulciurile sau chipsurile și ți se face des poftă de ele. Sau poate simți des că ți-e poftă de mâncare de la MacDonalds sau de la KFC și ai mânca numai de acolo. E ceva greșit dacă simți că ți-e poftă de ceva? De ce să te abții de la ceva? Ascultă tot pentru a afla mai multe.

Ascultă-l pe Edi, te va încuraja și îți va da idei care te vor ajuta.

Vizionează, dă like și distribuie videoclipul, așa îl vei încuraja pe Edi. De asemenea, dacă îți plac materiale pe care le publicăm, dă follow canalului nostru.

Desene și jocuri pentru copii, prin care se pot apropia de Domnul, se află pe site-ul Cartea Cărților: http://carteacartilor.tv/