Există restaurare după trafic: un caz real, încurajator Asociația FREE

Adaugat la :  2.11.2020

Și-a pierdut părinții în timpul războiului, a rămas fără casă, apoi a fost luată de un grup de traficanți. A reușit să fugă. Ajunsă în altă țară, nimeni nu încerca să o înțeleagă din pricina comportamentul agresiv pe care îl avea. A fost dată afară din adăpost, dar avea nevoie de acceptare și de ajutor. Manifesta simptome specifice stresului posttraumatic. Laetitia a văzut-o și s-a hotărât să o ajute. A început prin a învăța limba fetei respective. Urmărește videoclipul până la final pentru a afla toată povestea. Cazul i-a dat Laetitiei speranța că există restaurare după trafic, însă necesită răbdare.

Povestea nașterii Asociației FREE o poți asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=DFYJOcsU9H8

Dacă vrei să afli mai multe despre Asociația FREE, urmărește-i aici: https://www.facebook.com/pg/asociatia...

Au și un site, nu ezita să arunci o privire - conține statistici și materiale informative interesante: https://www.asociatiafree.org/ro/

#FREE #

Abonează-te la canalul nostru și distribuie videoclipul dacă ți se pare că e relevant și mesajul merită să fie auzit. Noi așa credem, sperăm că și tu vezi lucrurile așa.

Materiale asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea