Biserică sau adunare? Rolul Duhului Sfânt Pastor Constantin Grămadă

Adaugat la :  10.06.2020

„Duhul Sfânt ne folosește pentru slăvirea lui Hristos și edificarea Bisericii Sale. Biserica Lui nu își va pierde niciodată ungerea, însoțirea, autoritatea și puterea Duhului Sfânt. Nu mă refer la cei care vin la adunările creștine, ci la Trupul Domnului Isus Hristos, format din credincioși născuți din nou, botezați cu Duhul Sfânt.

Constantin Grămadă este președintele Comunității Penticostale București

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Îți dăm întâlnire:

- pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv