Petru Mengher, lider IHOP-TM - Avortul e o trauma. Oare ce facem noi referitor la avort?

Adaugat la :  23.03.2016

Petru Mengher, lider al Casei Internationale de rugaciune Timisoara: Oare ce facem noi? Cum privim noi referitor la avort? Noi facem o actiune impotriva unor fiinte care nu se pot apara. Facem ceva impotriva vietii pe care Dumnezeu o da fiintelor acelora mici, plapande, poate dezvoltate mai ult sau mai putin si le luam viata si le luam dreptul pe care Dumnezeu l-a dat la viata.

Lucrul care ma misca este faptul ca femeile acelea care au avortat toate, toate raman cu o trauma in sufletul lor. Unora li se pare ca doar scapi de o sarcina nedorita, dar defapt este mult mai grav pentru ele, defapt au parte de niste suferinte interioare, de niste amintiri, de momente ale vietii in care isi aduc aminte de lucrul care l-au facut. De aceea suntem pto-viata, de aceea suntem oamenii care militeaza impotriva avorturilor, de aceea suntem omanii care sfatuim pe altii si ne rugam lui Dumnezeu ca El sa puna gandurile bune, ca mamele sa pastreze copii, pentru a fi o mare binecuvantare, pentru ele si pentru natiune.

fii #proviata: http://alfaomega.tv/pro-viata

Casa de rugaciune Internationala Timisoara: http://ihop-tm.ro