Claudius Samartinean, lider IHOP-TM - Cum ne raportam la Dumnezeu cu privire la avort?

Adaugat la :  23.03.2016

Claudius Samartinean, lider al Casei Internationale de rugaciune Timisoara: “Dumnezeu da un exemplu clar in Psalmul 106 la felul in care trebuie sa ne relationam la Dumnezeu cu privire la problema avortului. In Psalmul 106 este scris faptul ca natiunea Israel si-a adus fii si ficele ca jertfa pe altarul lui Moloh si Dumnezeu este gata sa judece intreaga natiune, Dumnezeu este gata sa ucida intreaga natiune, pentru ca avortul este o sursa de a infesta, de a polua o intreaga natiune. Si atunci Dumnezeu spune ca sunt gata sa nimicesc intreg poporul, dar versetul 23 spune ca Moise a stat intre Dumnezeu si popor, iar Biserica ca si reprezentant a lui Dumnezeu intre oameni este chemata sa fie prima care isi sfasie inima si care se roaga inaintea lui Dumnezeu, ca Dumnezeu sa aduca mila in locul judecatii sale.”

fii #proviata: http://alfaomega.tv/pro-viata

Casa de rugaciune Internationala Timisoara: http://ihop-tm.ro